Toysdaily 玩具日報

樓主: Douglas.M.Saint

[個人收藏] 歷時五載!! D.M.S. 的自分魂之路!!

德哥我又要!
自組!:57:
德哥,我無冒犯之意,不過我見你講到甘執著,我先加點愚見,如果你真係落黎搵我,我地可以促膝長談,我有好多玩具上o既問題要請教你,呢頭有間炸雞脾好好食的
我玩具果地位一定矮過你啦,德哥,哈哈哈哈哈

用呢個巴D唔洗改呀,德哥
用呢個巴D唔洗改呀,德哥
KCL 發表於 16-4-2013 04:16 PM

留返比你自改啱D, 不過要加小小腩仔。。。:shy:

有機會食住嘢吹玩具經!約定你!:77:
版主對玩具既執著小弟真係佩服~~
雖然有自己自分魂固然興奮~但對於要做到近似真係價值不菲:67:
德哥變身打怪獸!勁呀!
量產後整一隊德哥應該何其壯觀啊:34:
indeed, 1/7 is model body shape, better wor!
indeed, 1/7 is model body shape, better wor!
Gundam@EFSF 發表於 17-4-2013 10:27 PM

But the hand is bigger than the head... :(
Version 4 的頭雕師一定是個好有耐性的人!
neoneo 發表於 15-4-2013 08:43 AM

第一眼望落去以為係.....:@  
為Version 4修正的做型師一定是個有耐性的

入番正題, 終於明點解咁多版本...弓起德哥終於玩到滿意既自分魂.

wow 4.3 係邊度整架 ? 整左幾 $ ?
berndy1111 發表於 15-4-2013 12:17 AM

我都想知~
如果只是髮型, 同鬚根唔似,解決方法其實好簡單,,,,,,,就是德哥改一改自的形像去遷就個figure {:1_208:}
如果只是髮型, 同鬚根唔似,解決方法其實好簡單,,,,,,,就是德哥改一改自的形像去遷就個figure
hongwohse 發表於 27-4-2013 03:41 PM

............. :(

我都想知~
Arx-7 發表於 27-4-2013 01:57 AM

... Don't wanna advertise others... :(

第一眼望落去以為係.....  
為Version 4修正的做型師一定是個好有耐性的人

入番正題, 終於明點解 ...
hehemimi 發表於 26-4-2013 04:51 PM

I love your description!! {:1_208:}

我那天在旺角見證德哥Mark I 到手,令我開心了一整天
clement3 發表於 15-4-2013 07:31 PM

This is Vers 4.1! {:1_196:}
量產!量產!量產!!!!!
量產!量產!量產!!!!!!!!!{:1_208:}一