Toysdaily 玩具日報

聖衣神話EX山羊開訂情報

相熟鋪留左一隻,懶理了....
其實有無人可以教下我點上日本網訂野, 要可以直接寄到hk的.
就算山羊訂唔到, 之後3隻我都想日本訂, 好過香港買又貴又麻煩....

thanks!
其實有無人可以教下我點上日本網訂野, 要可以直接寄到hk的.
就算山羊訂唔到, 之後3隻我都想日本訂, 好過香 ...
太極人 發表於 5-4-2013 07:18 PM

好多都唔會寄去hk
睇情況唔會有訂開了。買寶貨算{:1_230:}
又加咗...................
ray文 發表於 5-4-2013 12:32 PM

系啊, 咁加法可能到你只天秤同金牛要过千一只{:1_214:}, 真系唔知点算
我上个星期去攞双鱼, 老细话已经卖晒啦, 不过就留返两只俾我因为我订左. 所以如果有咩事我都唔知点换.....E边未试过一到货就卖晒.....不过当然啦咁好卖,所以条友都开始加价, 真系生意人姐系生意人...:(    希望唔好再加落去, 我唔想搞到要上日网抢货:26:
系啊, 咁加法可能到你只天秤同金牛要过千一只, 真系唔知点算
我上&#20010 ...
wingsiu 發表於 6-4-2013 03:53 AM

還好就係ex黃金已到尾聲......就算貴都仲有3,4隻啫......:42:
還好就係ex黃金已到尾聲......就算貴都仲有3,4隻啫......
ray文 發表於 6-4-2013 09:43 AM

但希望可以平d玩到啦文兄,唉
但希望可以平d玩到啦文兄,唉
iamfinethankuuu 發表於 6-4-2013 09:57 AM

大家咁話啦.........希望啦~:o
還好就係ex黃金已到尾聲......就算貴都仲有3,4隻0者......
ray文 發表於 6-4-2013 09:43 AM

師兄唔會入冥衣??
師兄唔會入冥衣??
kyostanley 發表於 6-4-2013 11:31 AM

如果出都應該會入.....{:1_220:}
如果出都應該會入.....
ray文 發表於 6-4-2013 12:49 PM

文兄全制霸:71:
如果出都應該會入.....
ray文 發表於 6-4-2013 12:49 PM

我都系咁話。其實點都好, 徐非只只過千啦。如果唔系就算唔買其他野我都會繼續買EX,就如當初只雙子EX,人人話唔買我都冇多想入左先算,因為真系有愛:love:
特別如無意外第一只冥衣系雙子,咁又點可以放過呢:^
文兄全制霸
iamfinethankuuu 發表於 7-4-2013 09:54 AM

希望可以啦............你都快d追埋瞬啦~{:1_214:}
我都系咁話。其實點都好, 徐非只只過千啦。如果唔系就算唔買其他野我都會繼續買EX,就如當初只雙子EX, ...
wingsiu 發表於 7-4-2013 10:11 AM

無錯錯, 如果價錢唔太離譜, 都一定會繼續入手呢~ 一齊加油呀~:$
{:1_209:}{:1_209:}{:1_209:}{:1_209:}{:1_209:} 咩咩咩咩咩咩咩咩~~~~~~~~