Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Oldcat

[玩具攝影] 我也要快拍..... Bandai Macross VF100 -- 25G (40 pics)

ic, 咁請問下呢個系列究竟出左幾多款? 點解我淨係見過其中3款vf-25, 無其他機出過??
kyostanley 發表於 27-3-2013 01:22 AM

呢個就唔知啦,我都係路過見到就買,無研究過:78:
i like VF-25
ygat2005 發表於 26-3-2013 09:38 PM

Thanks Ching :77:
係得3部VF25, 仲有款係連super parts, 我果時4盒買晒,但super parts 果隻左甩右甩,我轉頭就放左...隻野外型唔錯但可動好差,我係可動向原本都唔算十分喜歡,但睇睇下幾型所以果3部仲係度...
十卜靚菜 模型都唔差可惜我唔係砌模型既料子 :(:)
係得3部VF25, 仲有款係連super parts, 我果時4盒買晒,但super parts 果隻左甩右甩,我轉頭就放左...隻野外 ...
gingsi 發表於 27-3-2013 09:39 PM

小比例較精緻,叫停有點可惜:78:
十卜靚菜 模型都唔差可惜我唔係砌模型既料子
kit0829 發表於 28-3-2013 01:29 AM

多謝支持。。。。。。:77:
靚相支持~~
師兄這架是不是!((呢{:1_220:}
搞到我都好有興趣入返架同雪風一齊玩^ ^但聽聞過會邊玩邊甩可有此事?
靚相支持~~
師兄這架是不是!((呢
搞到我都好有興趣入返架同雪風一齊玩^ ^但聽聞過會邊玩邊甩可有 ...
gravegrave 發表於 28-3-2013 06:15 PM

係噃係噃!係會甩架噃:52:
小比例較精緻,叫停有點可惜
Oldcat 發表於 28-3-2013 03:55 PM

賣得太差所以停左之後的款?! 唉, 如果佢一開波出vf-1先我諗會好d
係噃係噃!係會甩架噃
Oldcat 發表於 28-3-2013 07:01 PM

{:1_222:}... ...情況嚴重嗎...可保兩條金魚性命... ...
... ...情況嚴重嗎...可保兩條金魚性命... ...
gravegrave 發表於 28-3-2013 07:24 PM

在下可接受噃,但留意我只係擺下pose, 影下相,都還可以!
甩野主要係起落架塊蓋,其他無大外:78: