Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 好好玩 ge DX Wizard Dragon Wap + SHF

今次小弟入手左Wizard Dragon ,Wap and SHF

雖然SHF 同 Wap 比較一下 就可以發現SHF 係比較細隻d 同埋隻腳太slim , 但係同隻龍玩都幾好 可以擺出招動作 自然好多{:1_197:}
廢話5講 去圖片 不過小弟好lazy 無執到檯就影 5好介意∼
SHF and Wap

Wizard Dragon 條龍比例上做得5錯 同埋大大隻 但係電單車真係麻麻 都係合體 正好多:71:

加埋SHF

最後多謝各位{:1_226:}
many headphone...:@
如果可以拆出變電單車就正了:D

ps. 隻next day 好唔好聽啊?
many headphone...
223456 發表於 23-3-2013 09:35 PM

其實都5係好貴的 我相信toysdaily 有好多大大的 有更多的high end headphone:D

如果可以拆出變電單車就正了

ps. 隻next day 好唔好聽啊?
bauhaus 發表於 23-3-2013 10:06 PM

電單車可以拆出 :)

NEXT Day 5錯 感覺上可以去返Heroes 同埋 Low 的水平:71:
仲以為bowie 04 演唱會 心臟病發後 就全面退休  可惜好似5會再有live .....
Shf 電單車有得訂,唔知可唔可以好似你隻咁變呢?因我只储shf:die:
water style shf 出了。

Bowie咁正要去買了,我只看了兩隻新MV,好正:^
Shf 好似無得變。。。
我也买了dx wizardragon,但想喷漆然后和shf infinity摆一起
  1. :35:
複製代碼