Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 瑞記又嚟開倉 "潮爆模型玩具玩轉復活節!" (大家進來討論下.....!)

啱啱行完,高達剩4,師拉冇晒,其他係痴價,pg z 2牛,新出新安要8魚多,ka 獨腳差少少8魚,獨腳連架都8魚
廣告話買MG,送日本會場贈品MG手掌,吾知有心定冇心,唔出聲吾會主動畀...街買要十蚊廿蚊....
嘟機係睡橫巷員工, 掛往條數, 點會理; 入貨係炒散, 又掛住入袋又點會記住送乜.
朋友消息:R魂age系列$9x、mia exia $6x
gundamghost 發表於 26-3-2013 12:32 PM

有無age 1??
回復 33# april_hare

包括本人,見在場都有人畀完錢離開再入番場拎件贈品的贈品...{:1_204:}
你係職員人之一?如果係要平反做唔切無問題..{:1_197:}
但作為去買野的消費者就唔會幫佢地諗咁..廣告佢地出當然有辦法處理埋嘛..盒盒MG入面放份又得,放一些在收銀位又唔會阻好多時間..當然個個唔記得可以話買野0個唔睇囉..:69:.

可能算早去,唔係太多人,LIKE這款MG的人唔算多...所以都算好多貨..走時重有幾盒...
回復 30# asura-d

約7pm後到,見哥斯拉有一座小山,起碼廿盒以上.皇級星矢都有十幾隻.(我估)賣唔晒,明天會繼續賣掛.
都信班人唔係熟手...
有人買了兩盒人馬,走了先有人話每人只可買一盒..............{:1_197:}
回復  asura-d

約7pm後到,見哥斯拉有一座小山,起碼廿盒以上.皇級星矢都有十幾隻.(我估)賣唔晒,明天會繼 ...
common 發表於 26-3-2013 11:30 PM

今日一開波,不消幾分鐘斯拉已經消失得冇影冇蹤,晚上竟再有貨返,難得。
見到FL個FB有批HG做特價..佢個價,在散貨場幾乎買到兩盒..MG有些都貴盒半咁滯...{:1_206:}
平係舊戰隊玩具.....{:1_197:}
散貨場內的模型, 大部份都貴過出面術, 根本無期望過
有無 " SD gundam action figure" 呢?
回復 38# 御遠將

兩日都有去,琴日等開門;到入去見個個都搶~原來係C9:DD所以咁快搶哂

今日幫朋友望望AR本卡簿,中午一點過去仲有7盒到!反而羅伯魂AGE得番恐龍同速戰型
回復 41# 聖鬥士紫龍
有,但係仲貴過豆豆城:54:
CHING, 知唔知有無以前D會場限定版賣? (如剛剛的C3  高達模型)

{:1_202:} 今日終於為隻狂徙走了一圈,7點幾到未到八點就結算走人!
大多數玩具模型都是癲價發售, 直頭同反斗城爭生意, 完全係自己TOYC臨時分店.:blame:  
眼見不到三十人在場遊玩, 大多數是一家大小家庭客多.
3月26日  MG 1:100 全武裝高達 $250 (半個平) - 賣完
               聖衣神話 聖衣皇級射手座 $995 (平)    - 重有一盒但開了膠袋.
3月28日  MG 1:100 GP-02A 高達 $220 (半個平) - 重有五盒.
3月29日  MG 1:100 RX-78-3 G3 高達 Ver2.0 $230 (半個平) - 賣完.
3月30日  S.H.Figuarts Tiger & Bunny Lunatic $155 (平平) - 重有幾十盒未拆雪梨紙, 本人拆了幾盒慢慢選擇.
                MG 1:100 鐵奧 $550 (半個平) - 賣完.
本人發現ROBOT魂 Gundam AGE-1 三個形態, 每款$95可為平.  AGE-1 Normal重有五盒.
最後買了狂徙及ROBOT魂 Gundam AGE-1 Normal走人
提一提大家星期一重點4月1日    MG 1:100 SUPER GUNDAM $200 (平平)
應會好早賣完!!:handshake: