Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 瑞記又嚟開倉 "潮爆模型玩具玩轉復活節!" (大家進來討論下.....!)

皇級星矢1000都唔使.仲要無寫係限量.可想而知e隻蟹貨蟹到無人要.

頂∼ Lunatic上個月係TST蛋牛城!((入左手啦..... {:1_201:}
想問0下MG全武裝高達的高達是舊版定VER2.0???{:1_201:}
想問0下MG全武裝高達的高達是舊版定VER2.0???
hompage 發表於 24-3-2013 12:29 AM

MG Full armor gundam只出過一次,個素體係2.0改成的
明明狂徒出得吾錯,點解都會變死貨??
deepz 發表於 23-3-2013 01:48 AM

全套T&B SHF,其實來來去去都係第一次出兩個主角貴少少,
後來隻隻都唔值錢,忍者同Sky high.....
加上香港想谷,貨多,但其實反應冷淡,最遲出的款式自會死得甘.
唔好話狂徒呀,連D改版Tiger都一樣唔值錢.
全套T&B SHF,其實來來去去都係第一次出兩個主角貴少少,
後來隻隻都唔值錢,忍者同Sky high.....
加上香 ...
Toro 發表於 24-3-2013 03:25 AM

改版Tiger根本係棍水,改少少顏色,又無左good luck mode,吾死都幾難
皇級仲未清得晒,下一隻肯定魂shop 見la 掛..
{:1_227:} 狂徒係最抵的, 未買的可入手.
希望大家有去的, 報導下有乜好嘢有乜貴嘢! 唱下果間代理是不是搞䦕倉 !:blame:
本人初步評選  :

3月26日  MG 1:100 全武裝高達 $250 (半個平)
               聖衣神話 聖衣 ...
amuroray 發表於 22-3-2013 01:34 AM

唔計高達,3月27日,31日內俾小朋友玩既玩具真係幾平既~
朋友消息:R魂age系列$9x、mia exia $6x:ar:
回復  deepz

我重一早訂咗點知一出即跌
所以T&B嘢以後唔使訂净係Tiger都出幾隻及 ...
doglwl 發表於 23-3-2013 07:07 AM

根本呢個系列連日本本土都唔掂, 所以下隻T&B SHF已經魂SHOP見
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000080001/
買到MG重裝gundum...其他非特價貨好貴..有些舊戰隊都平嘅.魔法飛毯,一草....
R 魂 ahead 五草

都冇買
剛剛去完,哥斯拉…sold?
仲貴過街,真係當人儍,光頭老攞注兩盒魔法品神,,,,我行左個圈,見識下什麼開貴倉,,另外今早大約10點10分先入場,,哥斯拉唔覺有,,,,