Toysdaily 玩具日報

查看: 19610|回復: 48

[玩具報告] Metal Build Gundam OO Exia

第一隻METAL GUNDAM , EXIA GUNDAM 都是近年唯一喜歡高達。
今次品質十分GOOD, 打開盒時有眼前一亮既感覺, 拎上手後個重
量都好重手, 關節唔算緊, 可以有基本活動, 上色都唔錯 90﹪好。
配件方面當然好OK , 可以轉換R3。。。。。但有一方面最大問題
就係價錢問題。。。現貨都好貴,下次真係要早訂!!

如果圖片傷眼, 請見諒!!

感謝PO文,我也好期待我的第一隻Metal Build,圖片實在拍的好美!{:1_227:}
好圖~~~~{:1_226:}
掂:$
我冇訂買唔到就隨緣

我冇訂買唔到就隨緣
cybster 發表於 21-3-2013 09:38 PM

:34::34::34:can see it everywhere , according to U pay for or not {:1_197:}
明天去拿回來~~~~~~~~:35:
很詳細的報告。Support :35:
Suppot你,我訂左兩隻,期待現貨!
Suppot你,我訂左兩隻,期待現貨!
已取貨:love:..............
Love all the shots. Still waiting for the shipment. :71:
好型好好玩!!真係好值
後腦水囗極 X 度顯眼。。。{:1_237:}
回復 13# Douglas.M.Saint

隻角都有水口.. . . . . .. {:1_206:}
老實講......
今次呢隻EXIA 出METAL BUILD 真係有D失敗....
眼見各大大影既相,
睇唔出同MG, HCMPRO 有多大分別,
所謂既METAL成份係咪真係令佢值呢個價呢.
期望下一作吧:o