Toysdaily 玩具日報

[詢問] —— 买了 Iron Monger 的朋友注意了 !!!____ ★

頭像被屏蔽
回復  炒飯俠

師兄唔該曬
rention929 發表於 27-3-2013 02:19 PM

己寄出比ht了,等他回覆,多謝師兄指引
希望版主不要移動這個post
之前隻 Ironman Mark 1 2.0 欠地臺一事都試過搵消委會,但 Hottoys 串到連消委會既信都唔覆,噤你話可以點?

回復 91# nitony888
希望大家一齊出點力量,一人做事是不可能,多人力量會有很好效果,不要坐以待幣在這裡打幾個字了事,這樣HT ...
nitony888 發表於 27-3-2013 05:22 PM

真的希望为我们这些买家讨回应有公道。
 難得神物都攪成咁
他媽的真過份!
超港人 發表於 27-3-2013 12:55 PM

对啊...........一动就会断裂。
我上個月先攞咋喎,咁即係有得整
rention929 發表於 27-3-2013 01:01 PM

快检查∼快送修∼
我買返來時開了一次盒就擺埋了,今日再開盒,正如大家遇到的情況,我的雙腿都有髮絲裂痕 有映相, ...
fTmxM 發表於 27-3-2013 01:54 PM

记得拍照留档哦
頭像被屏蔽
D 職員只會答, 隻隻都係咁.........
上廠維修要4個月, 拖字缺................. 典型冇parts, 或者唔想負責的做法.
幫手推一下..............
本來想買’,現在就不會買了,看到各兄弟我都覺你們好慘,三千幾元買隻扭一扭就會爛的产品,真係想死,好似3a咁一定幫你整好返,過幾年都會幫,真好服務,hottoys就擺明自己有問題,就想唔理,真係有D問題,你是生產商的,請正視問題啦....幫手推一下...........
我個隻都有...輕微裂咗.................

這種設計問題要HT怎麼修??
換新的照樣裂
全部招回重出嗎??又不是單電車..
發個鐵製骨關節給大家自行換嗎??那邊得細節很多,玩家也不會換,到時換斷了..還是得給廠商處理..{:1_237:}
一開始考量到過多的精細度造成的上下身重量失衡(重點是關節處壓力點太大)
個人覺得是無解問題:o
想知~有冇CHING隻MONGER係冇事??:78: