Toysdaily 玩具日報

[詢問] —— 买了 Iron Monger 的朋友注意了 !!!____ ★

應該十隻有九隻中,唔中嘅應該都只係暫時,扭兩扭隻腳就出事。
嗰個係受力位,除非你以後唔扭 ...
twinsenckw 發表於 26-3-2013 11:28 AM

越买越心寒.....等了那么久,那么贵的东西...却是如此不堪一击。
咁其實Hottoys會不會在14日換貨期後維修?收費多少?
fTmxM 發表於 26-3-2013 04:05 PM

我都想知!唔該{:1_225:}
咁其實Hottoys會不會在14日換貨期後維修?收費多少?
fTmxM 發表於 26-3-2013 04:05 PM

粉紅底褲都無得整,你話呢隻有無呢?
回復 63# twinsenckw

但我覺得這次的情況不同,粉紅底可以說是損耗;但Iron Monger的情況是好多人買回來已經爛了,時間很短,這屬於設計問題,Hottoys沒有用可抵禦上身重量的材質才有這個問題。

我覺得Hottoys應該幫幫手,Iron Monger都唔平,我相信好多有的人都希望有的整,最好那個地方改用金屬件:42:雖然我都覺得Hottoys系唔會幫......
係咪有集體投訴佢
回復 65# rention929

咁就要睇有幾多師兄拍自己只Iron Monger的問題相上來:38:
正所謂:「貨物出門,啋你有味!」

回復 64# fTmxM
回復 67# kcnneth

:71:
頭像被屏蔽
貨都派晒咁耐, 無人出過一句聲
5日前呢個post出左, 就大家都話有事
咁耐都無人玩過件野
 咁奇
超港人 發表於 26-3-2013 07:50 PM

都唔係好奇!因為就咁睇或且玩上手也好難睇到個脾啦條裂痕!我都要用電筒照住先睇到,開頭重以為係水口邊!
頭像被屏蔽

我自己個隻兩隻腳都中蕉,有髮絲般的裂痕

其實Hottoys 應該一早知道呢隻Iron Monger 對腳係承受唔住佢既Body weight! 有圖有真相!
呢張相係佢地上年係The One Display 時影的

但佢地都唔識do整多個大d既figure stand 來幫助下借力!我只可以話Hottoys呢間公司無咩為玩家設想,一味只管賺錢賺錢同賺錢!
BTW, 我依家反而諗緊我地有買到Monger既玩具會唔會打算一齊設計一個可以俾Monger用既stand, 等個情況唔會再惡化!
我自己個隻兩隻腳都中蕉,有髮絲般的裂痕

其實Hottoys 應該一早知道呢隻Iron Monger 對腳係承受唔住 ...
kcnneth 發表於 27-3-2013 10:08 AM

:71:  大大说得对!
唔好睇少裂痕咁幼,你試下再扭下雙腳關節,條痕會裂到去邊邊嗰度。
我e-mail左去cs又話過左一個月唔整,之後再問已經冇人覆email
我都冇乜郁過佢, 冇扭佢冇剩, 企喺個櫃度咋,
我覺得係設計有問題囉。。。咁都唔整, 離晒譜, 好嬲囉,3k幾