Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: giogiohk

[活動展覽] 我都有影C3 鹹蛋超人,但點解鹹蛋超人用劍o既?

其實我成日都有個問題想問......

佢地隻眼用咗嚟發光...
咁入面個人點樣睇野......???

...
豬潤 發表於 19/3/2013 12:36

其實拉打同咸超對「眼」嘅位置並唔係裡面扮演果個演員嘅雙眼部份, 而係偏上一 d, 而對大眼眼角係有孔洞可以俾演員睇到外面 :43:
其實拉打同咸超對「眼」嘅位置並唔係裡面扮演果個演員嘅雙眼部份, 而係偏上一 d, 而對大眼眼角係有孔洞可以俾演員睇到外面
garykctse 發表於 19-3-2013 05:26 PM

如果有睇非公認戰隊, 就會知道皮套演員只係會得一條罅去睇野

果然……迪加…他叫梅比斯做「毛」比斯……第一場時我紿他笑了…

正常來説他們的「講」應該類似「心靈互通」,多數用當他同另一位超人對説時用,正常人類聽不到,梅比斯有一集也類似情況,

Zero 比較特别,他一説出聲,即使人類也聽到

記錯别怪,某年在youtube有段片介紹過

Ultraman Saga Marking
http://youtu.be/RvW9McaRBp4
某個game 節目
ウルトラマンダイナが鉄球の試練に挑戦!
謎解きバトルTORE! ウルトラマンダイナ 鉄球の試練に挑戦
[size=19.09090805053711px]

[size=19.09090805053711px]*Ultraman Mebius - Episode 37*
http://youtu.be/LIkrikCFEDQ
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
嘩!好正!:71: 如果有非公認戰隊就好了:handshake:
我想問..gix  果條友..係唔係真係吉岡"高山我夢" 佢本人??
我係gaia 同 augl既粉絲{:1_227:}
回復 16# garykctse

哦~ 原來係咁......
釋除咗小弟多年以嚟既疑慮...:p
飛躍之藍:...係唔係真係吉岡"高山我夢" 佢本人??

真是他本人來∼∼

Ultraheroes Battle Stage in HK 2013

Full show
C3 2013 ウルトラマンバトルステージ IN HONG KONG
頭像被屏蔽
找到了, Gaia (V2) 用劍那集

ultraman gaia 第34集「魂之一击」
http://youtu.be/wF8yVjnM0xY