Toysdaily 玩具日報

查看: 7797|回復: 27

[活動展覽] 我都有影C3 鹹蛋超人,但點解鹹蛋超人用劍o既?

去到有廣播話有表演睇﹐米行過去睇下有咩睇

我冇錢入主場﹐又冇帶長焦﹐所以影得唔係好清

雖然我唔係FANS﹐但都睇得好熱血:handshake:

一開始鹹蛋超人出場

不知名怪獸出現

開始打

又多個超人出黎

鹹蛋超人打鹹蛋超人??

主角出場

佢地好似係宿敵??

唔夠打﹐變身

呢個超人突然出黎搞笑..

BOSS

我踢

超人大集合

阿古魯...梅比斯...都有劍

再打過

點解會用劍??? 武器??
{:1_201:}

打到飛起

boss比超人圍﹐唔夠打

即刻召喚2隻古代怪獸出黎幫拖

踩死你

超入唔夠打﹐爆seed

又再大亂打

嘩 仲打到落台下面

最後大絕! 十字死光大亂射  {:1_214:}

打完佢先出返黎

最後臨完場大家一齊大叫GAYA 好HIGH  :34:
All cannot be seen now... {:1_229:}
請將fotop相片外連轉返enable
下!???  我特登將D圖UP上fotop, 仲以為冇咁易死...:*

點解會咁的??

其實係米可以up d圖去toysdaily???

All cannot be seen now...
Douglas.M.Saint 發表於 19-3-2013 11:20 AM
thank you

已家睇到?

請將fotop相片外連轉返enable
sckoko 發表於 19-3-2013 11:32 AM
in劇中段,亞古魯認同了佳亞的理念,將力量交予佳亞,令佳亞可進化為更強大的「V2 」形態, in 「V2 」形態 佳亞 can use 亞古魯 光sword, and it form 手延伸出來;

梅比斯:梅比斯光劍,由左手的騎士氣息延伸出來的光之劍,多在埋身戰使用。比星切丸還銳利(16集)。(from wiki)
武士超人...嘩, 原來我都好耐冇睇咸旦, 上次睇已經係迪加...
童年回憶第一套睇既超人...正是迪加
其實一直都唔明點解正派超人變左身之後唔識講野...淨係識講「差...渣...同喳」
係話緊自己定話緊敵人?
但係反派好似黑迪加...力斯隻浮士德先識講野
有冇人可以解釋下?
係咪因為正派超人係地球變身只可以維持5分鐘...講左野會因為唔夠氣而縮短左維持變身時間?
阿古魯...梅比斯...都有劍
老文 發表於 19-3-2013 10:55 AM

OT: 唔洗用劍ge, 用黑旋風就得!
頭像被屏蔽
回復 11# cliffordchan107

跟住接下去的廣告就是"愛夫堅":77:
其實我成日都有個問題想問......

佢地隻眼用咗嚟發光...
咁入面個人點樣睇野......???

:oh:
回復  cliffordchan107

跟住接下去的廣告就是"愛夫堅"
老文 發表於 19-3-2013 12:34 PM

最後一定係曾江美源髮彩.....
回正題, 七仔頭頂把斧頭算唔算第一把冷兵器?