Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 終於亮了!FOC博派戰士

就是買了幾款郡士螢光油滲線
螢光粉紅,上左後好似橙色咁
螢光黃,上左好似綠色咁
...........
結果支螢光綠冇乜點用過,而螢光橙就只用在鋼鎖武器為主

TRANSFORMERS GENERATIONS DELUXE CLASS
FALL OF CYBERTRON-OPTIMUS PRIME

TRANSFORMERS GENERATIONS DELUXE CLASS
FALL OF CYBERTRON-ULTRA MAGNUS

TRANSFORMERS GENERATIONS VOYAGER CLASS
FALL OF CYBERTRON-GRIMLOCK

FOC中還有一隻kickback未搞,大家等等吧

上個月出了3編老變玩具誌,成積唔錯,今個月我希望能出多一款

今次玩完滲螢光油後,想買隻hg1/144獨角獸爆甲高達試下,不過出來效果唔夠紅

END
Good{:1_221:}.... Nice painting effect ..:handshake: love its ...
係咪未搖勻...........??
係咪未搖勻...........??
kyostanley 發表於 18-3-2013 00:56

應該是我滲得求其
獨角獸高達模型D精神框架本身已含營光劑...唔駛再油...
獨角獸高達模型D精神框架本身已含營光劑...唔駛再油...
人仔貓 發表於 20-3-2013 02:25

THX,立時想買來素組 開燈 速影!
但好多模型未砌...
Very nice.{:1_226:}