Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 老物一入

之前o係外地入popbot sangreal终於收到喇,第一時間同各位ching分享下:64:

隻橙色真係好正,冇任何效果又係3A另一種風味:71:
仲有之前既ascended!!!!

呢兩隻都唔係新野,擁神物ching們請略過:56:

(另外小弟召喚ATOM大隻F5:35:)
小弟仲想入隻TK,各CHING們有冇提議呀?~
有邊隻係不入不可GA??~~:64:
新手入oya , 不入不可既太多…
近期既就wasabi, oyaloper!!!
新手入oya , 不入不可既太多…
近期既就wasabi, oyaloper!!!
Baka 發表於 9-3-2012 09:26 PM

我上網見到HEAVY TK同KYUUKETSUKI TK都好正呀~
有D心郁.......CHING知唔知而家可以點入手呀??:79:
如果未入過TK, 當然係OYA最抵入LA.
至於HTK, 真係可遇不可求, 搵到價錢都很高了.
目前BBICN果隻tk最抵玩,因為跌左價.

不過,我覺得都係等新貨出啦.hkrv應該會有會塲特別版.
之前o係外地入popbot sangreal终於收到喇,第一時間同各位ching分享下

隻橙色真係好正,冇任何 ...
LEMONed 發表於 9-3-2012 06:45 PM

師兄, 想問問你果隻popbot個心口D橙色有無一撻撻呀? 我果隻前後都有呀....:63:
心口有少少LAW,好似暗"倉"咁凸起......
不過我見其他CHING POST出黎都有少少:50:
師兄, 想問問你果隻popbot個心口D橙色有無一撻撻呀? 我果隻前後都有呀....
toms110 發表於 12-3-2012 03:31 PM

所有POPBOT的心口也是一樣正常的,
D橙色不是一撻撻而是本身的纹理有一撻撻立體的效果 ~ :)
所有POPBOT的心口也是一樣正常的,
D橙色不是一撻撻而是本身的纹理有一撻撻立體的效果 ~
ATOM2003 發表於 12-3-2012 07:45 PM

唔該師兄, 自己之後都上過網搵資料, 明白哂喇, Thanks!!