Toysdaily 玩具日報

查看: 7012|回復: 16

[玩具攝影] 超級機械人大戰 (接觸篇)

小弟係由呢隻遊戲機sega開始接觸機戰

而影響左我一生既,就係呢隻機戰f ,雖然畫面一定比現在的差同埋動作生硬.但真係好好玩:35:

雖然部機壞左玩唔到,但係我唔捨得唔要,因太多回憶:^

我人生第一次接觸的機械人,也是所有罪惡的開始(真實系的開始):70:

(到超級系.....):43:

MAZING!!!    GO!!:*呢句我最記得因第1話開始之前就會有條動畫

真實與超級系的交會

你們的留言,就是我最大的動力:64:
機戰好正!!...我一開始接觸已係玩gba的機戰a....
加油~

我都係機戰Fans~ 支持一下~
好熱血啊~!! :handshake:

輯相好正
講述機戰既世界真實系同超級系既初接觸:73:
重要由核戰機遇上朋友號開始

機戰F真係幾好玩
多隱藏元素
係新人類既命中迴避破壞左遊戲平衡
不過整體都好正既~:$
機戰真係害人不淺, 我初次接觸係PS 時代既第二次定第三次機械人大戰
THx  Good sharing
你个只碟是老翻吧。。。。。。。。。。。。
機戰F同埋完結篇係我玩噤多機戰之中玩嘅次數最多~~~~:)
又長又難打~~~比起依家啲機戰真係難好多~~~
仲記得細細個打大佬果時<由其是聖戰士奸角>~~~一定要save先~~~
成日用齊晒&#21874;精神<魂,必中,努力,幸運.....等等>果時佢用屈機到無倫&#22021;<分身>~~~:(
即刻o晒咀~~~:time:
不過好彩我方機體有仲屈機&#22021;<依迪安>~~~:$

機戰 愛好 +1
可惜近年d 機戰 偏向 畫面主導
已經無難道可言
記得我爆 f f end
超級系 真實系 各五次 全路線
另外係 第11次 沖  斷空我 LV 上 二回行動。樂趣 比而家d機戰多
敵方  new typ9同 聖戰士9
係真材實料
分身同 切忽 都係令人 想爆粗。哈哈
手留字
回復 8# 小玥玩具大堂

話說sega有得save架咩,我個:56:部次次都要重新玩過
回復 7# gazza1211

下.,玩咁耐都唔知.,,,,咁正板係點樣?:@
相是不錯,只可惜隻光碟不是SATURN的正版碟…:36:
回復  gazza1211

下.,玩咁耐都唔知.,,,,咁正板係點樣? :@
aesopa09843 發表於 22-3-2013 12:01 PM

咁囉 :!

哇。又俾你&#25598;到.    小弟又見識多左,原來係咁樣:)唔知師兄部機仲work 5 work呢?
咁囉
艾雲 發表於 22-3-2013 01:08 PM

艾雲兄仲保存得噤好~~~:handshake: