Toysdaily 玩具日報

查看: 13240|回復: 33

[個人收藏] 超級機械人大戰~飛往幻滅中的銀河/破界x再世

機戰真係真係係完完全全控制住我個心,我幼稚園就開始玩機戰了,當年sega遊戲機的srw f是我第一隻機戰.,但係當時冇ps 既save 卡,所以部機一off左就要由頭打過,所以之前我係打足一日冇停過機,但係家人始終多,一定會有睇電視時間,有時踢到部機就.....:31:
我好耐好耐之前就話過想開個機戰post,但係機體唔夠多唔夠睇頭,同埋資金有限....:31:
因作品太多,要影晒佢地一個星期都唔夠,同埋魔獸世界快上新板,所以我要加快手腳影影影...

以上d相係之前影落既,可能有其他大大睇過,不過我再post多次啦:64:
呢3張我係係公司影既,我心目中最愛的機體1.gunbuster   2 真三一    3電童

d模型我係借公司唔用既model  用得唔好晒呀ma:DD
之後呢d 就我係我緊住開呢個post影既.係最近的

其實ideon我都好鍾意,機戰a3戰力9999  可以話係機械人界中最勁既一部,用過ideon既朋友應該知道ideon本身的恐怖:35:

有玩過機戰z2既都知道卡米那跟流龍馬有既好.....d關係:(   第一次見面已經打起上泥...

最近出既沙薩比又係我等左好耐既恩物

支持C hing靚相:71:,小弟都好鐘意機戰:35:
ps 隻UE好慘:66:
到age  講真我睇呢套野既原因係因ue(維根),因我好好奇想知道ue係d咩野泥,宇宙生命體??後來知道原來係人渣既,咩好奇心冇晒....:80:好辛苦睇到30集..唔得真係要停..個人覺得真係好悶..= ="

冇留意後面!?

盾跟劍給打掉!!

這回慘了...
[img][/img]

BIG O!BIG O BIG O BIG O ....呢套野其實唔錯,既好睇

一拳可見有幾重

唔係得你一個孤軍作戰
宮崎駿老師既作品我套套都好鍾意,第一套睇係天空之城.我日日都幻想如果宮崎老師咁溫暖既動畫可以cossover自己d熱血機械人就好...:35:
Shin Getter 第2愛機

天空都幾親放機械人

呢隻新世紀超合金真三一真係好靚仔:handshake:愈睇愈心動 :$我今日先開架:DD

d相我只係影到咁多..真係好累....:(呢個就係開機戰post既壞處  :(   但係我呢幾日會努力追加,呢個post我開硬:*
流龍馬跟卡米那關係有幾好呢?

(以上圖片係日本果邊d人畫)
你D建築模型好正
配合玩機械人玩具真係正
宮崎老師的風之谷,7日之火真的是巨神...?兵?:DD
回復 8# SHOCKER

因為我公司係建足師樓,所以有好多呢d模型放係到唔用,佢地就冇用..我就.....:shiny:
:71:
好鬼熱血!
豪華陣容:handshake:
機戰友:love:
thanks report,很多機械人,好玩~~~~
+圖:64:

加相 :64: