Toysdaily 玩具日報

[分享討論] I.I.P - 12"不負責任情報帖

套擎天柱装备都几arm tony用~
呢個櫃都搞左好奈下

不過已經入定隻L文等佢
whitedol 發表於 5-8-2013 11:27 AM

不過似乎天火外掛唔包?
套擎天柱装备都几arm tony用~
how_1001 發表於 5-8-2013 11:35 AM

唔啱比例的,肯定塞唔落12"
回復 993# catcat

咁就悭番了∼谢ching说明:73:
"The Design Mall (TDM)" 致力連繫設計師,創意團體及廠家而推出極具創意及特色的產品。

是次與王澤老師合作,製作出經典漫畫人物 1/6 老夫子活動人偶,每套附送可拆除式帽子, 2幅眼鏡 及 老夫子創刋号. 首批1/6老夫子 已於 2013年 7 月的台北國際玩具創作大展推出, 反應熱烈,全數售罄。第二批加推亦於香港限額發售, 同樣獲得好評。
http://www.ownadobe.com/待分类/全球首個16老夫子/

STAR WARS - "I WANT YOU FOR MUSICTROPER ! "[杰克逊] by pcleemake

"The Design Mall (TDM)" 致力連繫設計師,創意團體及廠家而推出極具創意及特色的產品。

是次與王澤老師 ...
thiam 發表於 7-8-2013 10:41 AM

動漫展時以為係展品,無問到詳情,笨左了....

謝INFO!:71:
呢款中晒呀!

MDL JOKE 正式闪亮登场! SUPER DUCK新推出1/6 汉堡叔叔-小丑服装组(不包含头雕与素体)

Hottoys CEO & OSR 问答录- HT 未来产品开发计划与动向~---- 更新中文翻译

http://**/forum.php?mod=viewthread&tid=210166

**=Bbicn
回復 997# catcat

貓大, you're welcome. {:1_197:}
very nice:love:

回復 996# catcat
Pepper生產緊.......無頭谷期待…

回復 1000# catcat
回復 996# catcat

呢隻唔錯喎,有得訂嗎?
回復  catcat

呢隻唔錯喎,有得訂嗎?
qiy 發表於 7-8-2013 12:09 PM

內地網友diy作品來的。

師兄真係有興趣可以考慮medicom版本,上年年尾出,而家相信要over 4k了。