Toysdaily 玩具日報

[分享討論] I.I.P - 12"不負責任情報帖

美漫電影站:#卡特特工# 放出最新官方LOGO,該劇將在明年第一季度開播。今天還放出了卡特特工在#神盾局特工第二季# 中的閃回畫面。#卡特特工#的故事發生在短片“ONE SHOT”之前,也就是卡特最無助的那段日子,被上司排擠,找不到自己的人生目標,在“ONE SHOT”的片尾,霍華德·史塔克邀請她創立神盾局

@SGCC BY Josef Vincent Flores

ASMUS 1/6可動馬,似乎係第一間公司出可動版馬匹。

島風 x 蛇叔,笑到反肚

chshting 發表於 11-9-2014 01:50 AM
唔知點解我覺得Colin Farrell眼神好閃縮,
做唔到Tony Stark應有嘅花花公子式自信。

Colin Farrell 其實演技幾好唔會差過原本果個......
chhnpng 發表於 16-9-2014 11:49 AM
Colin Farrell 其實演技幾好唔會差過原本果個......

可能我個人感覺問題,我唔係質疑Colin Farrell演技,
只係講Colin Farrell同RDJ即使樣似,但係同RDJ眉宇間有差距,
而嗰種差距唔係靠演技可以做到,正如冇可能叫Ben Affleck去扮之前嘅任何一代Batman,
Superman Returns個超人Brandon Routh樣都有少少似Christopher Reeve,
不過就係做唔到Christopher Reeve嗰種氣質、紳士嘅感覺,
與其做唔到同前一代演員100%相同嘅,倒不如直情似Man of Steel搵Henry Cavill、
新007揾個金毛Daniel Craig,同前一代經典演員有另一感覺嘅去試下有冇新衝擊更好。
chhnpng 發表於 16-9-2014 11:49 AM

No way.... I prefer they choose somebody with a totally different style !  
[綜合討論] 復仇者聯盟背景大圖下載!!!! 

http://figurehobbyclub.tw/forum/ ... extra&mobile=no
Colin Farrell無錯係幾有花FIT的感覺,但做得夠唔夠好要睇過至個(個人唔睇好)。

MARVEL揾個名氣弱但演技佳的新人其實更加好,好THOR/TDK/IM當初撰角都不是找一線明星,但出來的效果卻非常好。
Colin Farrel不嬲都有做吓花花公子角色,不過個人就對佢過去d戲麻麻...
btw, Ben同Colin都有做夜魔俠嗰套戲,一個變蝙蝠俠、一個變Iron man