Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] THREE ZERO x 大河原邦男 之產品發佈 (P.4 新草圖設定)

加個擬似馬沙Pilot呀唔該!!!!!!!!! 我實起你雙飛!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 31# samurai

金大,阿母鑼好D喎~:love:
馬沙留返揸紅慧星及沙煞比呢~{:1_209:}
OK!! My 2nd 3A collection!! Come on!!! :D

Lucky that not the previous Zaku style... :(
回復 33# Douglas.M.Saint

Agree!! 之前個隻真係買唔落手
回復 32# 火宅之人

一模多用LOR...出黑色, gundam color and 紅色
諗起當年既渣古..........同呢隻完全唔係一個style.
Coz Ash is not involved this time.  I love both ! Total different styles.
參考F91既機設係咪3ZERO既IDEA?
開頭以為舊物新改, 原來係全新設計! 正! Support!
諗起當年既渣古..........同呢隻完全唔係一個style.
rudesbarry 發表於 17-3-2013 06:17 PM

我諗都係大河原全權設計,threeZero玩具化,就好似之前real steel咁
參考F91既機設係咪3ZERO既IDEA?
開頭以為舊物新改, 原來係全新設計! 正! Support!
francis_lks 發表於 18-3-2013 12:01 AM

大河原風格好多時會參考其他作品,呢隻擺到明係參考死亡先鋒啦,不過效果唔錯,再加上threezero嘅技術,好期待
我覺一間100%本地香港公司能夠和日本頂級機械人設計大師 "大河原邦男" 合作推出產品真的很難得 ~ :$

先由大河原邦男做原案設定後, 再交由 THREE ZERO 內部團隊一番磨合得到最後型態 !

再配合 THREE ZERO 強勁塗妝達人效果處理, 才有這夢幻成品 !
聽聞設計中的 1/12 駕駛員會有另一驚喜出現 ~ 期待 ~ 期待 ~ :D
追加一些圖片,看來three zero真的發力了!期待!

DSC_4487.JPG(272 KB)

DSC_4488.JPG(371.21 KB)

DSC_4489.JPG(436.45 KB)

DSC_4490.JPG(554.1 KB)

DSC_4491.JPG(480.83 KB)

DSC_4492.JPG(418.3 KB)

DSC_4493.JPG(420.66 KB)

DSC_4494.JPG(501.71 KB)

DSC_4495.JPG(424.52 KB)

DSC_4496.JPG(356.44 KB)

DSC_4497.JPG(473.02 KB)

DSC_4498.JPG(178.94 KB)

DSC_4499.JPG(213.99 KB)

呢隻好堅 期待 :D
好吸引~ 不過...

第一, 佢唔係人偶...
第二, 佢唔只12吋...
甘大你今次又開多一條line了 ~ :34: