Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] THREE ZERO x 大河原邦男 之產品發佈 (P.4 新草圖設定)

好大隻{:1_206:}
日系機設+ 3A舊化=必買神物
話幾隻唔係A胖設計嘅FIGURE,好似real steel咁,效果反仲正,始終佢啲機設風格太統一,見得多開始悶。
1/12.... how tall is it?

希望早日有進一步消息,好期待呢隻:D :love: {:1_221:}
Macross長谷有洋 發表於 16-3-2013 10:31 AM

我諗應該同rael steel差不多
個設計...其實出海盜高達仲好
我諗應該同rael steel差不多
qiy 發表於 15-3-2013 06:43 PM

cool, thanks. :73:
整體幾正,係胸甲紅比全身舊化新淨咗d, 布腳邊披爛仲型!
個設計...其實出海盜高達仲好
chika 發表於 16-3-2013 10:55 AM

yes〜:71:
如果今次反應好,遲D好似MG模型吟出Ver. Ka 版就重正啊~:handshake:
真心懷疑鍾意大河原邦男高達嘅FANS會唔會BUY 3A爛撻撻污污糟糟,自我風格咁另類嘅風格:( …
Macross長谷有洋 發表於 16-3-2013 10:31 AM

CHing ~ 現場實物至少有 16吋高, 所以駕駛員應約有 6吋高 ~
而見它的設定圖, 駕駛員造型好像係武士型態 ~ 真係好期待下次的 Update ~ :D

真心懷疑鍾意大河原邦男高達嘅FANS會唔會BUY 3A爛撻撻污污糟糟,自我風格咁另類嘅風格 …
chshting 發表於 16-3-2013 11:47 AM

唔洗懷疑,高達fans(如小弟同朋友)一定收貨,就算砌開高達嘅,有啲都會玩共舊化,而且呢隻造型好日系feel,唔會好似之前隻渣古咁重口味。
請問有幾高?:35::35:
樹小弟大鄉里...其實呢隻乜傢伙...?Crossover 左乜角色??? {:1_237:}{:1_240:}:38:
樹小弟大鄉里...其實呢隻乜傢伙...?Crossover 左乜角色???
EdBat 發表於 17-3-2013 02:12 AM

呢隻係全新構思嘅!並不是什麼角色唻!