Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 逆天原罪

[新品消息] 8月 ONE PIECE 頭像限定 奈美(精神山治)、田鷸(精神煙男)、莫內

睇你中文又唔識,英文又唔好,
只係識做應聲蟲的死窮鬼,
我真係替你母親擔心,
可能你會好似最近 ...
ww12345 發表於 16-3-2013 11:56 AM

而家好流行話人窮咩?

我影相暗又俾人話冇錢交電費~

等陣話貴~ 又講我窮冇錢買

你都好可悲~ 憎人富貴厭人窮
而家好流行話人窮咩?

我影相暗又俾人話冇錢交電費~

等陣話貴~ 又講我窮冇錢買

你都好可悲 ...
逆天原罪 發表於 16-3-2013 05:43 PM

哈,我發現佢好鍾意copy人家講過的說話同詞語,佢窮唔窮我不予置評,但好肯定佢已經技窮啦!唔好成日用可悲,用可憐啦!佢又可以copy :x

另外TD是討論玩具,請不要搞事及自重!希望條友明白{:1_204:}
頭像被屏蔽
你自己進修先話人啦
ww12345 發表於 16-3-2013 07:51 PM

咁你罵人死窮鬼姐係你好有錢?
你自己進修一下先話人啦
ww12345 發表於 16-3-2013 07:51 PM

哇...識用進修呢個詞語喎!唔錯!有進步{:1_208:}你果然聽話!!不過距離正常仲有一段好長的路要走.......畀多一百年你應該都可以完成一百分之一啦{:1_203:}
咁你罵人死窮鬼姐係你好有錢?
逆天原罪 發表於 16-3-2013 07:52 PM

佢一定有好多錢.....不過所發行的唔係呢個世界上的銀行囉....好似係咩通銀行......要用燒嘅先收到啦{:1_214:}
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
咁iamfinethankuuu一定好窮,從來都唔post自己買D野
ww12345 發表於 17-3-2013 12:59 PM

都話你邏輯好有問題啦!{:1_204:}

第一, 唔POST就叫做窮?POST就叫左有錢?如果用返你呢個歪理, 咁李嘉誠咪好窮?因為佢無周圍POST話畀人知佢幾有錢?

第二, 如果用返你呢個歪理APPLY返係你自己身上, 你係咪都叫做窮?你呢個新戶口所有分數都係發膠POST拎返來啦係咪?

第三, 你睇唔起窮人?窮人都可以玩玩具, 呢D野絕對係豐儉由人, 請唔好用有色眼鏡去咁睇!

總括來說, 明白今天你係開放日, 今晚早D返去精神病院度報到啦!呢度係討論玩具, 唔係來攪事的!!
只係識做應聲蟲,真可悲
ww12345 發表於 17-3-2013 01:01 PM

又係度講緊自己??

可唔可以畀多少少新意?次次都係COPY人地D詞語用, 又”應聲虫”又”可悲”!

都話你技窮啦!!如果唔係討論玩具, 呢度唔係太啱你囉:45:
頭像被屏蔽