Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 8月 ONE PIECE 頭像限定 奈美(精神山治)、田鷸(精神煙男)、莫內

果然有定期食藥喎!詞彙用多左!不過still far below the standard! Sorry,唔知你識唔識睇英文?
iamfinethankuuu 發表於 13-3-2013 02:06 PM

{:1_201:} 好可悲~
窮到又要炒8隻來幫補嗎.....?
ww12345 發表於 13-3-2013 01:19 PM

{:1_210:} 我靜雞雞話你知~ 我訂左80000套要來炒~

同埋佢3隻一套~ 理論上係入唔到8隻~

當然我不排除你有本事散入2隻
我靜雞雞話你知~ 我訂左80000套要來炒~

同埋佢3隻一套~ 理論上係入唔到8隻~

當 ...
逆天原罪 發表於 13-3-2013 06:37 PM

條友除中英文不濟之外,連數學一樣不相伯仲{:1_214:}
頭像被屏蔽
你中英文好好咩,唔覺囉
乜"i am fine thank uuu"........哈哈
ww12345 發表於 14-3-2013 09:23 AM

So what is the problem? This is just a name and no special meaning, can you tell me how to define a name which is aligning with English grammar whatever? Don't say some stupid things, it's shameful and non sense to say so!

睇得明嗎?我用好"差"的英文寫的!Chinglish的你應該不會太明白!right ?
你中英文好好咩,唔覺囉
乜"i am fine thank uuu"........哈哈
ww12345 發表於 14-3-2013 09:23 AM

驚你唔識睇上面段野...
上網搵埋翻譯網畀你...
http://www.mytrans.com.tw/tchmytrans/

好地地一個新品介紹POST...
就畀你條SEVEN仔搞亂晒...
面就人地比,架就自己丟...
串人地個USER NAME...
又唔諗下自己個陣個名...
:x :x :x
驚你唔識睇上面段野...
上網搵埋翻譯網畀你...

好地地一個新品介紹POST...
就畀你條SEVEN仔搞亂 ...
小堅 發表於 14-3-2013 03:02 PM

條Seven用過好多名啦!不過被ban哂了!有印象其中一個number好靚!但已成歷史!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
多分有乜用,咪一樣係吹水噯~~~~~
ww12345 發表於 15-3-2013 01:43 PM

原來你對呢D虛擬分數咁上心???
唔怪得知畀人BAN左個66666 ACC之後...
精神失常啦...
{:1_203:}
頭像被屏蔽
多分有乜用,咪一樣係吹水噯~~~~~
ww12345 發表於 15-3-2013 01:43 PM

so you didn't understand my reply in English?? Suggest you can invest more time for further study instead of having such pointless messages.
..............
ww12345 發表於 15-3-2013 05:06 PM

題外話, 我相信你現實中一定受盡挫折, 所以每日只能藉由係網上世界的胡言亂語去認同自己...睇見你咁認真可悲呀:ar:

再者人地好地地一個介紹玩具的post你就係度九唔搭八攪事, 真係有破壞無建設:38:

要我用英文重述一次嗎?
頭像被屏蔽
睇你中文又唔識,英文又唔好,
只係識做應聲蟲的死窮鬼,
我真係替你母親擔心,
可能你會好似最近 ...
ww12345 發表於 16-3-2013 11:56 AM

你好有自知之明,100%將閣下的情況完整地描述出來,估計你一定有定期覆診同食葯!好高興見你病情有進展囉:DD