Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6、7月 SHF 恐龍戰隊 Tyranno Ranger & Dragon Ranger

我諗大大要重新考慮, 因為紅戰士只是齋穿上神龍戰士貝拉的護甲, 手臂沒有任何改變。
大姐姐 發表於 14-3-2013 04:45 PM

不過我依張好清楚有BO。。。
我諗大大要重新考慮, 因為紅戰士只是齋穿上神龍戰士貝拉的護甲, 手臂沒有任何改變。
大姐姐 發表於 14-3-2013 04:45 PM

呢個可以係話係一個BUG, 去搵獸騎神, 拎白色弓槍個集, buri係就咁借甲俾gaki, 所以無金環
有金環係正式傳俾gaki, 所以算係一個正統傳授, 一個臨時用
海賊尾二個集, gokai change時做恐龍戰隊時, 鎧借甲俾馬比拉斯時都有金環

[size=1.25em]S.H.Figuarts ドラゴンレンジャー

2013年6月発売予定 メーカー希望小売価格:3,675円(税込)

S.H.Figuarts ティラノレンジャー

2013年7月発売予定 メーカー希望小売価格:3,675円(税込)

恐竜をモチーフにしたスーパー戦隊の元祖、『恐竜戦隊ジュウレンジャー』より、ティラノレンジャーと ドラゴンレンジャーが登場!

http://sentai.tamashii.jp/2013/04/post-73.html
諗起美版果 d 有 d :cool:
紅戰士興趣一般,應該會入綠戰士。有冇大大知大約咩價位?
紅戰士興趣一般,應該會入綠戰士。有冇大大知大約咩價位?
jiantanguang 發表於 2-4-2013 06:01 PM

訂價2魚中有找
訂價2魚中有找
yugi 發表於 2-4-2013 06:05 PM

OK啦,其實最想出埋綠戰士隻機
兩隻都必入!!!
係dragon ranger臨死前傳俾佢
不過我覺得唔可以換, 事關唔止著甲, 仲有上臂多左金圈, 除非成隻手換... ...
sckoko 發表於 6-3-2013 12:08 AM

佢阿哥黎-.-??? 搵番條片 死左消失左係咁叫
可能心態唔同左,現在睇翻明明初出來時為報仇,點知之後話和好就和好翻:x
佢阿哥黎-.-??? 搵番條片 死左消失左係咁叫
yoffy0112 發表於 3-4-2013 10:33 AM

佢哋根本係兩兄弟,仲係大和族嘅皇子,詳情睇翻恐龍戰隊第十八集憎恨的兄弟劍

恐龍戰隊?{:1_221:}

宮沢模型 春の展示会2013

3,675円(税込)    13年07月