Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 炒價仙人

[Medicom] [手機傷眼圖]我係咪痴o左線有初號機唔買走去買隻火柴人

D關節太=反胃。。。。。 唔會入,,, 果然愛令人麻木{:1_204:}
回復 13# graffitihim

8000yen
用心分享就可,點會傷眼!{:2_297:}

回復 18# Yellowk

我知呢隻o野實唔會有人買,既然我買o左咯咪影下俾人笑囉,事實呢隻o野都真係會有唔少地方俾人批評
正如我自己雖然都覺得隻初號機無論造型,比例,迫力係實屬佳品,但我都會經常o係人o地o既post度彈人o地隻初號機啲上色,用料

所以我覺得自己想分享o既事或物只要係有回應,無論贊定彈都係好事
回復 19# 炒價仙人

自從玩HOTTOYS大多數係美式,日式真係小玩,不過近排去超人玩具,見D M記DISPLAY 真係出得比以前進步好多:35:

CHING,個人真係覺得討論係有正反,個個不同,所以贊定彈都會有,自已知但有時有人彈我D討論都真係難受的.....
回復  炒價仙人

自從玩HOTTOYS大多數係美式,日式真係小玩,不過近排去超人玩具,見D M記DISPLAY 真 ...
Yellowk 發表於 6-3-2013 12:15 AM

係呢度又真係要讚下超人既display功力,未必係隻figure出得好,

但佢地總有辨法令隻figure表現得最靚!