Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] <機動戰士 GUNDAM UC episode 7> 2014年5月公開! TV Remaster版 2016年4月播放

2016年4月ろヘ、
劇場版7作ズ新作ロЧЬメ加りギ
「機動&#25126;士ヮ⑦ФуUC TVэсЗУみリЫュЁъ⑦」ゎ
全&#22269;地上波ザ放送開始
4月 GUNDAM UC TV Remaster Edition + 新片段
stonekeung01 發表於 3-2-2016 08:55 PM
2016年4月ろヘ、
「機動&#25126;士ヮ⑦ФуUC TVэсЗУみリЫュЁъ⑦ ...

非常好消息! 唔知點解我好早以前都估到佢會咁做

希望是次REMASTER版唔會好似SEED系咁HEA

為屈錢及配合TV節奏, 應該會有OP及ED吧?

最後希望做回被刪掉的劇情, 例如應該是多一個座標的

另一方面阿樓主先生, 應該要EDIT一下個標題吧?
其實Bandai有冇話呢個GUNDAM UC TV Remaster Edition 係季番定係半年番呀?7集OVA做26集TV動畫好似唔多夠料,要加好多新劇情先掂&#22083;:ar:
stonekeung01 發表於 3-2-2016 08:55 PM
2016年4月ろヘ、
「機動&#25126;士ヮ⑦ФуUC TVэсЗУみリЫュЁъ⑦ ...

我想問消息來源是? 我上UNICORN既官方網頁都無既.... :44:
有乜商機?

金色獨角獸??

:(
eric 發表於 6-2-2016 01:24 PM
有乜商機?

金色獨角獸??

MG獨角獸2.0! :p
熱狗OO 發表於 7-2-2016 08:15 PM
MG獨角獸2.0!

我情願佢出RG,,,,
eric 發表於 11-2-2016 08:19 AM
我情願佢出RG,,,,

令我想起HG 獨角獸又可以REIVE :Q
熱狗OO 發表於 12-2-2016 03:21 AM
令我想起HG 獨角獸又可以REIVE

出左幾年咋喎,唔好REVIVE喇

UC大把機未出過可以出
davidki99 發表於 12-2-2016 11:58 AM
出左幾年咋喎,唔好REVIVE喇

UC大把機未出過可以出

番查1999網, HG初次出獨角獸(destroy mode計)係2009年11月, 個模已經超過6年...只不過之後不斷狂用個模又出班蕭又綠骨你覺得好似出了不久

REVIVE下我覺得唔出奇囉...
熱狗OO 發表於 12-2-2016 03:43 PM
番查1999網, HG初次出獨角獸(destroy mode計)係2009年11月, 個模已經超過6年...只不過之後不斷狂用個模又 ...

有排都未輪到佢.....睇REVIVE個勢,下一隻係百式既機會大&#21874;,改一改隻百萬式就出得
Bandai一定借機出番D Gundam UC模型刮番筆,唔知有冇新野出呢?:)
熱狗OO 發表於 7-2-2016 08:15 PM
MG獨角獸2.0!

順便mg,積根吧
而且上次
馬莉坦既黑獨角爪子實在不行
rainmaker313 發表於 21-2-2016 09:04 PM
Bandai一定借機出番D Gundam UC模型刮番筆,唔知有冇新野出呢?

難得屈多筆, 點會無? :he: