Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] ~解放暴政的奴隸~ ACI Roman general : Maximus

我一定又發緊夢 。。。。。。。。。。。。。。
星月夜 發表於 1-3-2013 10:49 AM

發夢無咁早,使唔使比D野夜兄醒醒神呀?

支持貓兄美圖 !!!:77:

係咪5D Mk.III ?  搞到細佬肛門好痕……..:D

每次見貓兄D真心分享 , 再睇番 D 小人抽水廢up , 都感歎玩 figure 既人水準可以差咁遠 ……….:oh:

支持貓兄美圖 !!!
係咪5D Mk.III ?  搞到細佬肛門好痕……..
每次見貓兄D真心分享 , 再睇番 D 小人 ...
Dr.AL 發表於 1-3-2013 10:56 AM

新年前為左"幫貓女影新年相", 入左5D3 :43:

萁實小弟都可以好費UP/ON膠/臭串架~~  不過好少表現內在個獸性出嚟咁解.:64:
新年前為左"幫貓女影新年相", 入左5D3

萁實小弟都可以好費UP/ON膠/臭串架~~  不過好少表現內在個 ...
catcat 發表於 1-3-2013 11:00 AM

"費UP/ON/臭串" 唔緊要 , 但毫無建樹就咪學人UP+ ON + 臭串…….
大大第一張相仲CHOP過林風{:1_220:}
great shots, support! :71:
回復 27# catcat

但好似好少地方有得買,catcat兄弟在那裡入?什麼價位??
cat 兄的 figure 相往往令人感覺figure的質量大幅提升.
精益求精{:2_304:}中肯玩評加細膩鏡頭{:2_292:}貓中之神你當之冇愧{:2_304:}
大大第一張相仲CHOP過林風
mayee 發表於 1-3-2013 12:12 PM

多謝讚賞.:64:

可能因為呢隻角鬥士玩左成兩星期, 各種POSE都扭過才影相的關係吧~
great shots, support!
Macross長谷有洋 發表於 1-3-2013 01:23 PM

THX CHING SUPPORT~
回復  catcat

但好似好少地方有得買,catcat兄弟在那裡入?什麼價位??
catcat06123 發表於 1-3-2013 01:51 PM

小弟是預訂的, 約82X.

現貨相信要三月中, 農曆假後第一批貨才會到香港吧.
cat 兄的 figure 相往往令人感覺figure的質量大幅提升.
chankb 發表於 1-3-2013 06:47 PM

感謝帥兄支持~

雖然只廿多張相片, 但幅幅都有仔細修飾過衣服及細節才按快門, 相信有助提高FIGURE質量....?

不過整理披風真的很花時間, 要摺位好睇不容易.
精益求精中肯玩評加細膩鏡頭貓中之神你當之冇愧
上帝 發表於 1-3-2013 10:16 PM

得到上帝應允能當神貓, 小弟我是在做夢嗎?{:1_220:}
Sharp & Clear, Shining make the armour shield more 'Metal' feel....... Nice Shot! Thanks for sharing!