Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 南極觀測船----- "宗谷"

得....您隻乜春機戰SRX都得
Warmblood 發表於 26-2-2013 02:45 PM

咩呀....你識唔識架?.......果架乜春機戰SRX唔係潛水架!係kai黎飛架!{:2_328:}
樓主,可唔可以加電加 servo 改做 R�C 落維園玩??{:1_215:}
得....您隻乜春機戰SRX都得
Warmblood 發表於 26-2-2013 14:45

我果隻係上太空架 {:1_232:}
very nice ship!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shiny:
唉...好 毒 好人~~~~毒{:1_212:}.......仲好酸{:1_201:}
如果.....抽起隻宗谷,放隻sdf-1落去..艦首斜放,艦脚係底..可能都幾有氣勢!!!!{:1_220:}
能看到如此美圖,我一定是在做夢。
{:2_295:}:shiny:{:1_219:}
喂!!聽日去維園放船囉!!!{:1_226:}
放船記得揾我!{:2_294:}

小弟想影低沉船個一刻。:$
This one is really a great model ....... just too expensive .... :67: and no place to display....
南極塊竹簾呢?...  又...

可動性如何?{:1_215:}
唔知兩隻宗谷一齊放落水。。。邊隻會沉得快d呢??!{:2_286:}
改裝埋做潛艇 ,再加對翼,咁就入水能沉,出水能飛。
CHING請問D冰的合金成份高嗎??
虾。。。。唔知幾時會有人將哩兩個帖合併呢??!{:1_197:}