Toysdaily 玩具日報

第一版 GX 13 超獸機神

頭像被屏蔽
因為當年買左2隻, 今日攞番出黎睇, 完來其中一隻膠紙都未搣, 捻住賣左佢, 但係唔記得當年賣幾錢, ...
福祿壽 發表於 26-2-2013 01:08 AM

大型可變的合金魂我大部份都買了除了這個GX-13,所以,我間中都有上拍賣網看看這件,發覺一般都是在14魚到18魚有交易,看新舊情況。雖然膠紙未搣價格會高一點,但可能裏面的白件會有變黃、或者電鍍件變唖色,這個都影響價格。但因為你說未搣膠紙,買賣雙方都沒法確定裏面情況,因此,增加買家高價投得的風險。
我見日本好多中古店13000yen左右有交易

咁多年好大機會會黄哂喎!
當時賣得好平,好似賣4舊水左右,
我好人D,用5舊幫你買,好冇?幾時交收?
Garycharm 發表於 26-2-2013 01:21 AM

GX-13 第一版四百? 有無記錯啊? 唔好當大武士喎....
其實你個問題.....都幾有問題..........而家放一定有賺架啦...你唔係諗住放番當年個價呱????你咪試下係亞 ...
我很快 發表於 26-2-2013 04:25 AM

第一版行貨定價13K左右...之後來年二月整速再販...
我好記得當年一出當日即出“蕉人“購入,應該時為2003年,當時售價係1300多元{:1_220:}
GX-13 第一版四百? 有無記錯啊? 唔好當大武士喎....
Taru 發表於 27-2-2013 12:46 AM

師兄,你人真好~~~~:he:
因為當年買左2隻, 今日攞番出黎睇, 完來其中一隻膠紙都未搣, 捻住賣左佢, 但係唔記得當年賣幾錢, ...
福祿壽 發表於 26-2-2013 01:08 AM
印象中再版最平好似8尾一段好短時間, 我差唔多一出就買AROUND12魚
我個盒就係韓國買,對換左約900約港幣
有興趣既師兄你地pm我冇用架, 我係新手回唔到比係地架, 如果要pm就留聯絡資料啦!!
有興趣既師兄你地pm我冇用架, 我係新手回唔到比係地架, 如果要pm就留聯絡資料啦!!
福祿壽 發表於 12-3-2013 01:11 PM

其實好早之前巳叫我朋友pm你留電話, 你冇覆.:42:

煩請師兄 check pm , 巳留多一次電話 , thanks{:1_229:}
你問當時出幾錢真係冇乜意思 woo ,當年超合金魂大多唔過 1K。
依家講乜都冇用。

依家俾你搵到全新o既, ...
Garycharm 發表於 25-2-2013 10:08 PM

突然想起, 可能合金魂定價升得勁過樓.
到依家都仲賣緊
即係未到心水價唔賣啦

結果咪又係俾人踢爆曲線博大霧o係度放貨{:1_218:}
到依家都仲賣緊
即係未到心水價唔賣啦

結果咪又係俾人踢爆曲線博大霧o係度放貨
炒價仙人 發表於 12-3-2013 03:38 PM

踢爆得好{:1_219:}