Toysdaily 玩具日報

查看: 10264|回復: 55

第一版 GX 13 超獸機神

有冇師兄知到依隻野當年賣幾錢, 同埋點分行貨同水貨!!:64:
冇記錯當年 GX-13 推出發售大約十三條魚左右, 由於小弟冇入, 所以都唔知點樣分水貨同行貨。
我買個時唔使一牛:he:
Wrong post and I help u to move already! :)
當年初出唔使一牛 7至8魚{:1_203:}
你問當時出幾錢真係冇乜意思 woo ,當年超合金魂大多唔過 1K。
依家講乜都冇用。

依家俾你搵到全新o既,o岩價咪去馬o羅,
至於水貨行貨......你都係擔心下佢係咪真係新貨好過啦。
你問當時出幾錢真係冇乜意思 woo ,當年超合金魂大多唔過 1K。
依家講乜都冇用。

依家俾你搵到全新o既, ...
Garycharm 發表於 25-2-2013 10:08 PM

因為當年買左2隻, 今日攞番出黎睇, 完來其中一隻膠紙都未搣, 捻住賣左佢, 但係唔記得當年賣幾錢, 所以問下各位師兄記唔記得攞!!唔刻矖咁多位!!!{:1_235:}
因為當年買左2隻, 今日攞番出黎睇, 完來其中一隻膠紙都未搣, 捻住賣左佢, 但係唔記得當年賣幾錢, ...
福祿壽 發表於 26-2-2013 01:08 AM

當時賣得好平,好似賣4舊水左右,
我好人D,用5舊幫你買,好冇?幾時交收?{:1_203:}
回復 7# 福祿壽

正如樓上師兄咁講,當年大約七至八魚,而家全新大概昇左一倍有多。
如果樓主真係肯大仁大義用當年買入價放番出來,我真係代未入手嘅朋友多謝你啊!
因為當年買左2隻, 今日攞番出黎睇, 完來其中一隻膠紙都未搣, 捻住賣左佢, 但係唔記得當年賣幾錢, ...
福祿壽 發表於 26-2-2013 01:08 AM

其實當年買幾錢,與今天會賣幾錢有什麼關係?

其實你個問題.....都幾有問題:(..........而家放一定有賺架啦...你唔係諗住放番當年個價呱????你咪試下係亞虎$1bid到幾多囉:38: ..........不過我當年真係未見過7....8魚....我好記得我買日版, 一出即買, 15魚.....呢隻野太正....即時入左2隻, 唔洗講野:$
當年賣幾錢關而家乜事,當年沙士淘大賣68萬,而家賣400,吾通當年68萬買入既人,而家賣番68萬出去?
當年賣幾錢關而家乜事,當年沙士淘大賣68萬,而家賣400,吾通當年68萬買入既人,而家賣番68萬出去?
gunbaron 發表於 26-2-2013 09:43 AM

真係希望樓主下一次係放樓,唔係放玩具~~~
(你的輪候號碼:1號)
超獸我見過1k,但係再版過好多次了...次次都彈番上去,呢隻真係好玩!
這個post真的多嚿魚。

或是有人想借TD增加GX-13的曝光,另一邊在拍賣網或者什麽地方放賣??