Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[分享討論] 尋晚响五金舖買唔倒連體鯇魚,但係畀我買倒黄金豆腐!

金光閃閃多美麗 金光閃閃叫人迷 常玩著不肯放低 這小小朋友仔{:1_228:}
good pic~~~~~~~~~~~~~~~
{:1_221:}
一大早看到如此美圖......我在做夢嗎?

{:1_218:}話說.......黃金應該在金鋪買啦~~~
樓主嘅收藏同佢影嘅相片,永永遠遠都係小弟欽敬嘅對象。{:2_319:}
我要呢款金豆腐!:63:
請樓主PM,呢款野可否著脫內骨架?

請問做到呢個POSE嗎?

跪求PM!:63:
唔駛影到咁靚下話!如果要掃垃圾call me 我飛的嚟!{:1_203:}
tks very nice report,
what is the price now? how many fish pls info me. waiting yr answer.
細部共賞。

...
sundaydriver 發表於 24-2-2013 23:18

我想問吓點解隻右腳小腿喺銀嘅??喺咪有故事袈??{:1_215:}
隻金色真喺幾正...可惜我相信佢都係逃唔過佢'前輩' 嘅命運:!
{:1_220:}dry dry ....background color 配得絕 {:1_209:} ..
我果隻腳掌未至於「超鬆」,不過相對成隻五金o野,
真係唔多夠力。

你講到佢個金屬表面,我又講講我親身經歷。

話說入手當晚,
我堅鍾意呢隻o野,
買返o黎果日拎上手扭o左好耐(其實又冇乜得扭),
一個唔小心,個後腦殼跌o左落o黎。
我自然反應立刻用腳去接,想用腳背「琅一琅」,減少接接跌落地o既損傷。

點知......都唔知算我快o左定慢o左,
個「後腦殼」撞正我隻腳尖....然後.......加速.....飛入廁所......撞埋浴缸....再跌落地....滾入廁所門後....

然後....一輪....「擎玲獷瑯」的悅耳聲音下,我在沙發上保持定格,
(情境似曾相識........我試過把一隻合體後的宇宙大帝原隻自檯面跌在地上.....)

直到我太太冷冷的問我一句:隻o野好貴o家?

我才如夢初醒,死下死下咁死入去廁所執番過後腦殼....

拎上手一睇,
個殼真係完全冇花到!
係完全冇花冇爛!

我到依家都唔係好信~~~
我想問吓點解隻右腳小腿喺銀嘅??喺咪有故事袈??
Godzima 發表於 25-2-2013 12:00 PM

No,阿齋中o左 sad 貨~~~

不過大家唔想傷佢心,o厄住佢先.....
請樓主PM,呢款野可否著脫內骨架?
catcat 發表於 25-2-2013 10:35 AM

Sure~~~~~!!!{:1_203:}