Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 遲來的Marvel Legends - Ironman Bleeding Edge Armor

但反而我覺得孩記肯好似MATTEL咁搞網上售賣或BANDAI咁魂限仲好。
遇親啲好款一定俾人炒貴晒。
...
李露MEI 發表於 1-3-2013 01:44 PM

魂Shop訂唔到,咪一樣喪炒。
而且魂shop價比正常版貴
回復  gumng

雖然沒公佈,但是WAVE3的異色款,其中兩隻似乎已經可以預定到了~~大陸的淘寶我見過,不 ...
kingraider 發表於 1-3-2013 09:30 AM

異色款分不同的箱來分配??是否不同箱只有一款異色??
真的話,就真係勁呃錢,而且BLADGE唔炒至數百元就奇怪!!
回復 47# gumng

商家進貨的配箱情況就不知道了,反正我看到有淘寶商家開出預訂帖,裡邊帶紅色DEADPOOL、FF版DOOM,餘下四個都是原色的WAVE部份。實在沒有那麼多財力再重複購買了~~
回復  gumng

商家進貨的配箱情況就不知道了,反正我看到有淘寶商家開出預訂帖,裡邊帶紅色DEADPOOL、FF ...
kingraider 發表於 2-3-2013 05:21 PM

2款特別色 + 4款原色?????
要集結 4款 特別色, 最少要多買 2 carton????
what the hasbro!!!!!!!!!!!1
請問一下反斗城返貨了未0,0??
回復 50# cmf12

FB話9/3先開賣,但無話全線定某分店!
回復  cmf12

ChrisLamXYZ 發表於 6-3-2013 12:33 PM

thanks 咁我唔洗下下去捕
回復  cmf12

ChrisLamXYZ 發表於 6-3-2013 12:33 PM

3/9 開買的是 ironman legends wave1?定係wave2?
定係2012roml 的特別色?
回復 53# avengers2012

哩樣就唔知,wave1都見街成個月;好大機會有

wave2好似海外都未見,機會微d

Returns 就暫不要抱期望,好似遙遙無期:help:
回復  avengers2012

wave2好似海外都未見,機會微 ...
ChrisLamXYZ 發表於 6-3-2013 07:45 PM

wave 1 我差隻classic
回復  avengers2012

wave2好似海外都未見,機會微 ...
ChrisLamXYZ 發表於 6-3-2013 07:45 PM

仲以為有機會入隻BLADE.....................
回復 49# gumng

不幸的是,您即使能買兩套WAVE3也還是湊不全所有異色,亞洲地區第一批配箱根本就沒有異色~第二批配箱有機會出現FFdoom和紅色DEADPOOL兩種異色,moonstar我只在國外整套銷售的配箱方案里見過,BLADE則完全沒有出現過~~
回復  gumng

不幸的是,您即使能買兩套WAVE3也還是湊不全所有異色,亞洲地區第一批配箱根本就沒有異色~ ...
kingraider 發表於 7-3-2013 10:22 AM

咁出發, BLADE 一定成為炒王之王
我果隻 隻左腳好鬆  有無得換?
The iron man 3 product arrived at Toysrus, but the 6 inch wave only wave 1, dun have any wave 2, and 3.75inch arrived of coz{:1_200:}