Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 【Medicom RAH NEO】EVANGELION ﹣初號機 (最後更新,DX萬能俠,Monger比較,格納庫)

RE: 【Medicom RAH NEO】EVANGELION ﹣初號機 (三度更新,兩張與Monger比較)

感謝分享
不過我看錯了..我是想拍跟鐵甲萬能俠...
樓主有鐵甲萬能俠嗎??DX那隻??
lydiamomo0903 發表於 26-2-2013 01:33 AM

其實我想拎埋隻DX萬能俠及格納庫出來crossover一番,不過太夜了。開隻monger影都攪到0130...希望聽晚有時間做三隻比較啦。
大大的美圖好正~:D:p

原來李好大大玩玩具係咁多源化~~~
果然有食力(財力)~~:71:
大大的美圖好正~

原來李好大大玩玩具係咁多源化~~~
果然有食力(財力)~~
E神 發表於 26-2-2013 01:53 AM

影多啲當係練習!

神兄,等你新棚新相!:78:
呢張感覺Monger好似想一拳打死佢咁....{:1_236:}

回復 49# kafai1978

初號機平時個樣幾凶狠,今勻見到Monger你睇佢都要O咀。:50:
wa, shorter than monger{:1_236:},
係芒架大隻啫。。。。。。。。。。。
回復 48# 你好

係,未有棚,都冇咩心機影。。
2013-02-26 Updated:

2013-02-24 Updated:

無諗過會入手,完全係因為被Ch ...
你好 發表於 24-2-2013 04:16 AM

恭喜師兄神物入手 !!!:77:

你呢排係蕉人都跌左唔少錢 ……..:70:

有無訂埋新三一??

多謝AL Ching!

利是散盡還復來!:!

係呀,又半眼天元Full Pay,現貨買EVA01,仲有即訂埋二號機(已經錯過咗初號訂價,唔想又買貴)。不過超人售後真係幾好,我激讚!:D

有無訂埋新三一??
Dr.AL 發表於 26-2-2013 03:05 PM

:o 我睇你唔到,我睇你唔到,我睇你唔到...

(其實我對三一只對水桶有愛)
2013-02-27 Updated:

2013-02-27 Updated:
你好 發表於 26-2-2013 10:36 PM

感謝樓主辛苦對比!!!
這樣沒法ㄧ起玩了...身高差太多:47:
格納庫好襯初號機 :71:
Very good.... but all the toys are over $2k now.... crazy ..... must think twice and choose wisely.  Really want to spend less money on toys in 2013.  {:1_229:}
感謝樓主辛苦對比!!!
這樣沒法ㄧ起玩了...身高差太多
lydiamomo0903 發表於 26-2-2013 10:55 PM

唔好客氣,不過真係幾多工夫,因為我未有display櫃,老婆見到又唔like,所以每次把玩完都放番入盒。

今晚就將三隻巨物再次由盒拎番出黎,攪一輪先影到。影完又再收番埋。:54: