Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 【Medicom RAH NEO】EVANGELION ﹣初號機 (最後更新,DX萬能俠,Monger比較,格納庫)

好正!支持支持!
joshuatang90 發表於 25-2-2013 08:44 AM

多謝支持。:64:

恭喜大大又入到好野好彩小弟對佢無愛,唔係差d畀你擺嘅post毒到
大大你呢期都入左 ...
上帝 發表於 25-2-2013 10:27 AM

係呀,利是全滅!{:1_199:}

正~~隻野新鮮唔玩,等幾時先玩。
@rtoo 發表於 25-2-2013 10:31 AM

係呀,好玩!

加上我見無乜TD師兄出post,咁我post啲劣圖出嚟,喺無比較下,希望反應會好啲同多啲支持麻。{:1_208:}
回復 31# 你好
一見到師兄入新野就開心....{:1_208:}
恭喜又多一件收藏品.....:34:
回復  你好
一見到師兄入新野就開心....
恭喜又多一件收藏品.....
kafai1978 發表於 25-2-2013 12:08 PM

好感動呀,KF出言支持!!!:$
{:1_203:}     買得番黎就緊係要玩喇
M記野,記住一句:“花開堪折直須折 莫待無花空折枝”
一出即買、即玩、即放已經是常識:36:
回復 32# kafai1978
你好師兄,唔好玩我啦....{:1_201:}
初號機同Monger,唔知邊隻高D呢.....???
可以影張比較圖睇下嘛.....:57:
回復  kafai1978
你好師兄,唔好玩我啦....
初號機同Monger,唔知邊隻高D呢.....???
可以影張 ...
kafai1978 發表於 25-2-2013 12:35 PM

你真衰。

不過高就唔知,重量感就一定隻芒架贏哂。隻EVA好輕,真係買個骨架同設計。
哩隻我都好想買..... :49:
哩隻我都好想買.....
joshuatang90 發表於 25-2-2013 01:17 PM

真係唔好等,有買貴,無買錯。睇下三月第二批貨到,到時可能會有平少少嘅現貨。

正如樓上有Ching講,

M記野,記住一句:“花開堪折直須折 莫待無花空折枝”
一出即買、即玩、即放已經是常識
adidas 發表於 25-2-2013 12:34 PM

:he:
頭像被屏蔽
唔想再睇到你d相啦.....本來心境平伏左....但係睇完second part新相又毒到無朋友!算啦!我都係頂唔住架啦...! haha! {:1_197:}
唔想再睇到你d相啦.....本來心境平伏左....但係睇完second part新相又毒到無朋友!算啦!我都係頂唔住架啦... ...
alan1128 發表於 25-2-2013 06:13 PM

隻嘢真係好玩好扭! 罪過罪過,我仲諗住整個third part添。(講笑)

不過師兄有興趣嘅,快快訂咗二號機先啦,五月到貨,初號遲下睇有無平貨執啦。

另外不得不讚超人,第一次喺超人買人偶,發現隻初號機右邊肩甲比左邊鬆及開,第二日拎番去,佢地真係開盒新嘅換個body俾我。

果然如傳聞中好售後服務,以後買M記嘢,我都會去超人。
如果有埋發射器真係無敵~~ 重有個武器格納庫, 諗起都........
回應Ching要求,新加兩張與Hottoys Ironman Monger身高比較圖。{:1_215:}

2013-02-26 Updated:

回應Ching要求,新加兩張與Hottoys Ironman Monger身高比較圖。

2013-02-26 Updated:
你好 發表於 26-2-2013 01:23 AM

感謝分享
不過我看錯了..我是想拍跟鐵甲萬能俠...
樓主有鐵甲萬能俠嗎??DX那隻??{:1_197:}