Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 ULTRA-ACT 超人太郎(官圖P2)

運費咁實惠? 多盒/連其他野一齊寄, 3星期後寄到~?
人仔貓 發表於 30-6-2013 08:09 PM

大大我用EMS添丫…
不過一次寄6件野…(太朗,figma x 2, SHF x 3有隻仲係Odin)
圍返5xxJpy一件…真係2.5魚內抵到爛:$
運費如果撈埋其他野一齊寄好難比較...都係以單隻計均真D...
7星俠都係再等...始終接受唔到佢臂甲咁樣:67:
不過都係原設定既錯...臂膀位咁設計一開始就唔預出關節玩具:38:
回復 119# captaintam
我係新人~真係想問各位師兄~去咩網訂呢??
謝謝~
呢隻太朗個價係日本都落差好大,我見過最平易生發零円最貴見7久發零円
間頑X / X町初頭話要退訂但又有現貨賣,比訂價貴兩魚:38::45:
今日入手,四舊半
一隻貴過一隻,吉田三魚二,阿鄉四魚,ace四魚,超人之父六魚,超人之母四魚六,買埋佐菲同七號就停呢條line。
大大我用EMS添丫…
不過一次寄6件野…(太朗,figma x 2, SHF x 3有隻仲係Odin)
圍返5xxJpy一件…真係 ...
captaintam 發表於 30-6-2013 08:21 PM

請問係邊訂同點訂?可否教我, thx
間頑X / X町初頭話要退訂但又有現貨賣,比訂價貴兩魚
yugi 發表於 4-7-2013 08:47 PM

"間頑X / X町初頭話要退訂但又有現貨賣,比訂價貴兩魚"
請問這間舖是在那裡的?{:1_215:}thx!{:1_220:}
"間頑X / X町初頭話要退訂但又有現貨賣,比訂價貴兩魚"
請問這間舖是在那裡的?thx!
kenleexo 發表於 5-7-2013 10:00 AM

信和2f漫畫店堆開左約半年果間,佢仲有分店在同層電梯一上到去果個角落
信和2f漫畫店堆開左約半年果間,佢仲有分店在同層電梯一上到去果個角落
yugi 發表於 5-7-2013 10:07 AM

找到了{:1_208:},thank you!{:1_220:}
再販行貨已派(pic from 社團facebook)
頭像被屏蔽