Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 ULTRA-ACT 超人太郎(官圖P2)

應該係大貨未返者.....3600羊既貨我俾盡佢300~450
開成600未免太狠喇掛{:1_204:}
兄弟袍係咪同太郎一齊返貨?{:1_215:}
===============================
仲有有冇人可以講下太郎而家個價炒成點?:64:
兄弟袍係咪同太郎一齊返貨?
===============================
仲有有冇人可以講下太郎而家個價炒 ...
圭圭圭 發表於 29-6-2013 02:17 AM

係~~通街都有,好多都開$99,超抵

太郎都係有價冇貨....所以我先覺大貨未返
好開心!!!! 賊船冇加價冇退訂咁俾貨我!!! 二魚六買到太郎
一扭賣四魚八!!
herculesanakin 發表於 28-6-2013 05:58 PM

我都係賊船訂左,但係無收到CALL......

日本買仲有八折.

『ULTRA-ACT ウルトラマンタロウ』でやんす!
ウルトラ兄弟のサラブレッド、タロウがついに登場でやんす!
定価¥3,675(税込)を20%OFFの¥2,940で発売中!

ultra act 吉田
定価¥3,360(税込)を20%OFFの¥2,688で発売中!

定価¥1,260(税込)を20%OFFの¥1,008で発売中!
回復 94# etsc4344
我冇收call嫁, 自己踩去問佢攞!!

超人老豆家下通街都有貨,5040yen已正常返$500樓下,太郎3675yen我頂多比你開到HK$400,炒到$600真係發神經,等大貨返喇...

反而再版吉田+斗縫就好平 = $300 一set
另外小弟係JP一炮過訂三件斗縫,計埋運費都只係Hk$110一件,唔駛走來走去,車費都係返度喇.
回復 96# herculesanakin

好,我都快D踩上去拎左先,費事有咩變掛
謝師兄

呢6兄弟已完全放棄喺香港買而喺日本網購,寧願比運費都唔比啲咁誇張嘅炒價,有定價嘅七五折,不過就要花多啲精神同時間去睇實個網頁!{:1_208:}
回復 98# etsc4344
祝你好運!!
in's point 國寶剛返咗幾十件賣$398
超人老豆家下通街都有貨,5040yen已正常返$500樓下,太郎3675yen我頂多比你開到HK$400,炒到$600真係發神經 ...
松田先生 發表於 29-6-2013 11:01 AM

咁誇?我買medicom 12" 太郎都係六魚半咋喎?!
本人都在賊船攞咗太郎,今次真係冇加价
不過以後都盡量唔幫襯佢......
請問師兄在賊船訂太郎要多少錢啊?以及現在有冇得訂啊?{:1_215:}thank you!:77:
回復 104# kenleexo

當時訂价上面已有大大提咗...
現貨你唔使去賊船啦!肯定掠到你一頸血{:1_224:}