Toysdaily 玩具日報

查看: 10371|回復: 17

[玩具報告] Bandai 12PM C3PO 開箱速影,多圖小心

望穿秋水,12PM C3PO 終於到貨,率先為大家開箱分享...
外盒設計精美

因為太有份量,裡面改用發泡膠,貫徹超合金作風

身體平衡感及比例都很好,表面比陳列樣品更光滑

手肘可動,比Medicom優勝

手掌是膠的,不過電鍍顏色都可與金屬一致,實在難得

腰間以很多電線組成,不是一體成形的軟膠

打開後腦可開關眼部燈光

歷代三款12吋C3PO合照,左起Medicom, Bandai, Kenner

高度比Medicom高出1/3頭,配上M廠R2D2,他即時變了矮仔

上樓...

黑寡婦也要避一避,上來陪我吧!

謝謝觀賞!
支持支持,似乎係目前最好一隻了:71:
actually medicom version is not bad.
Thanks for quick sharing and review:71:
Can't wait to collect mine and Bandai indeed done a great job with this release
好靚, 支持..........
嘩......流哂口水.....一地系都.......:72:

正到~震, 同時都貴到~震(對我來講)

無得頂...........:71: :71: .:71: :71: .:71: :71: .:71: :71: .:71: :71:
嘩......流哂口水.....一地系都.......

正到~震, 同時都貴到~震(對我來講)

無得頂...........:71 ...
jedi 發表於 22-2-2013 10:25 AM

貴得黎當佢爛鐵甘秤起碼都值返D錢, M記果隻雖然都出得好, 但係個價進取到得人驚咪仲搵笨{:1_225:}

回復 7# toms110

正呀!!  其實d全膠M記限定同呢隻合金C3PO個價也差不多... 希望隻R2D2做得好d...
正到痺....不過2K幾買隻傻瓜配角真係太貴了,雖然全合金性價比好合理....:70:
Thanks for your pictures!!
心癢中{:1_237:}..............
支持支持,似乎係目前最好一隻了
Oldcat 發表於 22-2-2013 02:31 AM

唔駛我講多次囉可。。。{:1_205:}
唔駛我講多次囉可。。。
sundaydriver 發表於 22-2-2013 10:50 PM

大俠嘅哼功水上飄,果然係如影隨形,好猛呀{:1_209:}
C3PO以合金出的確吸引...
真係好有興趣,{:1_235:}請問宜家最平$,同最好邊度買?超人定個別店舖?