Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息及大圖】M ICON 張國榮 Leslie Cheung (Miss You Much Leslie Version)

又係呢度既特色 , 實物都未見過 , 淨睇相就已經插插插 , 真係見怪已不怪 , 小弟多口 , 不喜隨便插 !!
本來好其待實買,睇完版後,接受唔到個髮型,唔使買,有D失望。
臉有D脹!實物應該改一改會多d人訂:)
顶,唔似喔.......
有保留........:67:
明乎其實……搵死人錢……:36:

應該經慈善用途而送出會好泉d
出埋d咩限量版……
我諗哥哥九泉之下都唔會認同……
紀念又好死人財又好~!
M ICON第一隻出時早已有人咁講~!!:38:
不過HT追打悲仔就一定係事實~!
而且俾人講冇風度小家都好!悲仔一日仲在世HT都會咁做~!!:36:
不過討論區大家講過想出邊位本地偶像,哥哥絕對出現過好多次~!
講過嘅!今日知道消息一定好開心,開心就夠喇~!唔諗其他野啦~!!:78:
本人唔會入依隻~!希望有下一隻電影系列~!!
整大D對眼真係似……阮兆祥:p
唔係好似wor!.........:unhappy:
熱玩一味追悲仔無用格
出埋年尾煎堆……
人地創新求變始終係最好既元素
花d時間去自己果度精益求精好過啦!
係夠疆就出夠一比二
唔係一味追住人地泥打就可以淘汰個市場既:67:
:71:支持出港星!!!!
[img] [/img]
張國榮逝世10周年,好友陳淑芬今日喺尖沙嘴舉行記者會,宣佈將會舉行一連串 紀念活動﹕

1.下月31日於紅館舉行《繼續寵愛。十年。張國榮》音樂會,超過十個單位歌手 表演。 2.4月1日,紅館舉行紀念晚會。 3.3月28日至5月1日,於銅鑼灣時代廣場舉行展覽,歌迷仲摺咗過百萬隻紙鶴展 覽。 4.推出限量版張國榮12吋figure,扣除開支,將捐作慈善用途。 5.攝影師夏永康推出張國榮攝影集,由哥哥生前親密好友唐鶴德提供哥哥從未曝 光嘅生活照。

陳太唔肯透露搵咗邊個歌手表演,但話:「我亦邀請咗好多哥哥好友嚟。但應承 咗佢哋唔公佈名單。但有位紅星,佢經常飛好忙,但主動打畀我Confirm細節, 話安排佢做乜都都得。」

問到係咪梁朝偉,陳太話:「真係唔講得,上次五周年活動偉仔有嚟,佢好支持 我搞呢啲活動,畀佢有機會抒發對Lesile懷念。」至於唐鶴德會否到場,佢話: 「你哋再問佢就唔會嚟喇﹗」@蘋果日報
唔買對唔住自己! :help:
無錯,完全唔似,又唔靚。又追打EB咁無品......唔受歡迎就好啦。

咁我唔使排餐死了....
大家覺唔覺出華人figure好似EB似d?