Toysdaily 玩具日報

查看: 9637|回復: 34

[玩具攝影] Revoltech - 筋肉人 Kinnikuman登場!!!

2013年2月Revoltech - 筋肉人 Kinnikuman終於都推出了, 講起筋肉人又回憶起是兒時愛看動畫之一..........:love: 識逄今次Revoltech推出, 當然唔會錯過啦, 唔知會唔會出埋其他角式呢.......期待呀~:handshake:
今次隻筋肉人素體比較特別, 活動關節都唔錯, 只不過手臂肌肉唔知係咪過大, 令到有時對手拍唔埋咁..............哈~:DD  配件手型同眼睛都算足夠, 只是少了一個素體作對手呢......所以今次特別誠邀猛男相助拍攝...........正!!:shiny:

Boxart封面同盒底設計~

盒內配件一覽~

素體前後模樣~

Show Time!!!

鳴謝臉蒙面猛男參與拍攝工作~

筋肉人 Kinnikuman登場~

師兄。。。。正呀 ~ 但始終最好都係之前的微星系列 !!
影得好!:handshake:
打得正!:71:
無睇過此作品,路過支持
montin522 發表於 20-2-2013 11:44 PM

thx呀, 之前系列我冇玩呀, 所以呢隻必入~:)
影得好!
打得正!
JTOYZ 發表於 21-2-2013 12:32 AM

謝支持, 都真係幾好玩呢~:DD
無睇過此作品,路過支持
etsc4344 發表於 21-2-2013 01:52 AM

北斗筋肉人..........:Q
thx~
頭像被屏蔽
阮兆祥..............??:Q
阮兆祥..............??
QQ12345678 發表於 21-2-2013 09:40 AM

夠sexy呀............:DD
montin522 發表於 20-2-2013 11:44 PM

微星勝在出的夠多,浪漫堂的G系列可動還能補上同比例的惡魔將軍:$

但是按今天的眼光看的話微星的設計在形體上的兼顧實在是有所不足了:unhappy:
微星勝在出的夠多,浪漫堂的G系列可動還能補上同比例的惡魔將軍

但是按今天的眼光看的話微星的設 ...
weiting700 發表於 21-2-2013 01:49 PM

所以都係入呢隻玩吓, 過吓隱算了...........:78:
回復 11# ray文

我的還在路上:63:
回復  ray文

我的還在路上
weiting700 發表於 22-2-2013 10:37 AM

:Q......................
謝分享, 小弟都幾喜歡老筋, 可惜超像可動條line收左皮:70:
謝分享, 小弟都幾喜歡老筋, 可惜超像可動條line收左皮
fatcheong 發表於 22-2-2013 12:19 PM

客氣呢~:^
以前真係好鬼鍾意筋肉人呢, 好抵死~{:1_226:}