Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] GFFMC!!!全套收集完畢!!全編號+全限定

搞咩呢排咁多神級既收藏家???!!!

發生咩事?>?????
Usteakum 發表於 21-2-2013 12:41 AM

因為用來毒我地囉...............:63:
楼主好强, 又见怨令物MB 00raiser
wingsiu 發表於 21-2-2013 12:52 AM

唔洗怨念入咗佢咪得囉.........:he:
因為用來毒我地囉...............
ray文 發表於 21-2-2013 09:46 AM

真的人人毒我, 我毒人人~! RAY兄既毒性也很強呢:58:
真的人人毒我, 我毒人人~! RAY兄既毒性也很強呢
Usteakum 發表於 21-2-2013 09:49 AM

我果d只係冰山一角呢.........相比其他大大真係冇得比呀.......:(
唔洗怨念入咗佢咪得囉.........
ray文 發表於 21-2-2013 09:47 AM

只野E家上左天,太遠我reach唔到啦:79:。而且最近先入左只GFFMC重高達,超合金人馬合一又訂左POP兩年後franky, 黎緊又有好多數要找...... hottoys ironman mark 7, black widows,EX雙魚, MB exia.....唔敢再數:55: 今年先正話開始就咁大鑊要收斂下啦
Excellent collection!  Metal Build is more attrative, and I also look forward to the Exia too~  :han ...
傲龍未展 發表於 21-2-2013 08:26 AM

傲龍CHING D神話同MB都好齊下,真系羨慕死人
又一神級收藏, 全部都係值錢野呢..........利害~
ray文 發表於 20-2-2013 11:24 PM

呢位C兄言重啦 我都只不过系一个普通玩家,收集GFFMC真系好伤荷包 仲要经得起时间考验
玩具路...很難行..
老文 發表於 21-2-2013 09:18 AM

冇错 真系好难,不过总有一股动力令我去甘做
只野E家上左天,太遠我reach唔到啦。而且最近先入左只GFFMC重高達,超合金人馬合一又訂左POP兩 ...
wingsiu 發表於 21-2-2013 10:01 AM

及时入手 生机在现,呢个星期将有好多也要到…
好強勁既收藏:71:
我都期待exia[img][/img]
及时入手 生机在现,呢个星期将有好多也要到…
棋仔 發表於 21-2-2013 10:48 AM

唉,唔好提啦, 其實只MB 00 transam raiser 當初我系有機會入手,但入左普通版冇幾耐所以就算啦,點知:47:
唉,唔好提啦, 其實只MB 00 transam raiser 當初我系有機會入手,但入左普通版冇幾耐所以就算啦,點知 ...
wingsiu 發表於 21-2-2013 10:57 AM

加下MB走嘅路线系每只都出个限定色 或者跟一啲魂限定装备…所以要小心啦
樓主有靚櫃就好啦,我就只能個個罰企做擠迫戶:unhappy:
Fantastic collection:handshake::shiny:
只野E家上左天,太遠我reach唔到啦。而且最近先入左只GFFMC重高達,超合金人馬合一又訂左POP兩 ...
wingsiu 發表於 21-2-2013 10:01 AM

唔緊要我陪你..............:DD