Toysdaily 玩具日報

[詢問] Playarts改metal gear rising

剛剛係ebay買咗白雷電連game,個賣家話連steel book。但普通UK exclusive應該無steelbook...
原來嗰個係steelbook cover...{:1_238:}
痴咗線也污黑色都炒到成千銀,真係買隻12吋都得la{:1_224:}
回復 167# numan123

你有ps3? 所以買埋?
回復 168# edmond555

可以去外國網買白雷電 18魚

或者訂紅黑雷電
回復 170# jaja.henry

依卑大部份都連game架wo唔想要可以賣左佢幫補下:52:

幾時出下白雷電玩評毒下我地:34:
無ps3,但姨甥有,送俾佢玩。  佢唔要,係也苦賣一、兩魚應該有人要....

回復  numan123

你有ps3? 所以買埋?
jaja.henry 發表於 5-3-2013 07:29 PM
回復 173# numan123

呀苦全新歐版連DLC賣4魚wor{:1_203:}
回復 173# numan123

我宜家拆晒d packing,就咁放係度。果個紙盒都幾好用。哈哈 用來放野。
  我掉晒入面果d 卡紙,你可以放a4 紙的。方便。
回復 174# iptinyau2341

留左係度。無咩用。都唔知.... 點
回復 160# iptinyau2341

但你做咩唔打埋果隻game?
託朋友在英國訂了,如果寄回來要幾錢架?
有無CHING知道隻黑電大慨幾時會再有貨?{:1_206:}
運費好似要25磅,我想知ebay訂幾時到
回復 177# jaja.henry
鍾意雷電 不過冇諗住為左佢特登買PS3{:1_203:}

回復 178# k1872888
我係依卑訂就25磅 不過唔係個個賣家個POSTAGE都係25磅

可能人地用唔同公司 我見有D 3X磅
今日英國送到{:1_226:}