Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

[quote]我個隻冇咗左膝護套都有得補番(free),好彩!!
廁所仔 發表於 20-2-2013 07:20 PM
咁你成隻攞去定就咁攞單同佢講?
回復 136# 宇宙之王者

我都係諗住成隻攞去∼
安全D:67:
我隻人仔右手膊頭關節都係有問題,完全郁唔到(永遠夾住格肋底) T.T

左膝上關節亦屈唔到。

希望有得換:42:
頭像被屏蔽
[quote]我個隻冇咗左膝護套都有得補番(free),好彩!!
廁所仔 發表於 20-2-2013 07:20 PM
咁你成 ...
宇宙之王者 發表於 20-2-2013 10:12 PM

今日我去show咗張相俾佢睇、我同佢講係開盒個時影的,佢話無問題,聽日再去登記連單可以補parts
回復 139# ryan903881

多謝師兄!

想問多句,只係拎隻人仔去就可以,唔洗成盒野拎晒出去?

(小弟係模型新手,因為Jordan先第一次玩人偶,而家有o的心思思想買埋Kobe:36:)
我個隻左腳波羅蓋上半部唔同色.. 一屈出黎就見到, 得閒都要去整
maxy2k 發表於 20-2-2013 12:19 PM

我2隻腳都係咁,唔屈就唔覺,一屈就勁肉酸
等我星期六都拎去整先
點解咁多人D QC都有問題架! 成二千幾蚊隻.....布望下批唔好再咁...! 我個隻條腰鬆,
都唔知整唔整好....:die:
回復 143# 宇宙之王者
梗係拎去整啦
至多等下好過波神無腰骨吖
我果隻兩對都係右手腕... 胸口爆左邊,都係整整佢
[quote]回復  宇宙之王者
梗係拎去整啦
至多等下好過波神無腰骨吖
terence4788 發表於 21-2-2013 10:56 AM
C 兄 ! 好多謝見意~ 咁星期六就攞去整! 但洗唔洗頭呀....手呀....衫呀,...都先拎走?
回復 146# 宇宙之王者
隱陣成隻拎過去揾Bill妹
話畀佢聽邊個位有問題
以往EB嘢正常壞邊part帶返果part返去畀佢地整就ok嫁啦^^
:([quote]回復  宇宙之王者
隱陣成隻拎過去揾Bill妹
話畀佢聽邊個位有問題
以往EB嘢正常壞邊part帶返 ...
terence4788 發表於 21-2-2013 11:48 AM

唔該晒!因為個頭OK得.唔想整個BODY,攪花個頭雕... :([
We target to hit Late April or May ~ We have the White #45 limited edition to run before the #23

Copy from bill Facebook
We will launch the #45 in one of the counties in Asia, to be announce once confirmed the location. Will not be Hong kong

Copy from bill Facebook