Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Gainax

[分享討論] 請問富士急eva world 同原宿eva store 衝商品黎講那一個值得去?

多謝各大大意見,原宿eva store是一定會去了,因為竹下通是女王其中一個景點,

路過又行過方便比我去埋朝聖:64:

而富士急,一比一初號機劇場成個過程都比人放了上youtube

驚喜不再,相比以前,高達館時吉姆逃生艙3d影院真的好精彩,

如果真係要去,我最想都係造張Nerv職員證 :shy:
原宿eva store都幾隱蔽嫁!o係竹下通啲橫街入面
第一次去最好用埋電話個GPS搵就最穩陣:78:

呢個路口轉左入,390yen shop附近,谷歌街境服務是舊相,未有eva店 的
呢個路口轉左入,390yen shop附近,谷歌街境服務是舊相,未有eva店 的
水水的基地 發表於 15-2-2013 07:49 PM

正, thanks for ref. !

上網睇就提示大街行到黑人衫拉客街口轉右,

有埋師兄呢幅相就更清晰了 :64:
回復 18# 水水的基地

PRINT佢個網張地圖去問路,攪成十幾分鐘先搵到..走先見到這相的頂點指示圖..:31:

唔知點解POST出來是這樣,在相簿已經改番正常架..

唔記得影張全景...只影了個指示牌..