Toysdaily 玩具日報

樓主: joshuatang90

[玩具攝影] Hottoys The Avengers Thor 多圖 (已加圖)

回復 40# joshuatang90

小苐忍唔住後追了, 但以一個現時黎講好低既價入, 真係超好彩~~
回復 48# joshuatang90

其實以THOR 呢個頭真係好難靚好多,
但就算出都係兩三年後既時, 呢隻出得咁靚真係要先玩為敬了~!
回復 61# riverchild

追得好阿c兄~
成條avengers line我都好鍾意, 隻隻我都覺得做得好好!
無錯, 真係先玩為敬, c兄有無訂loki同hulk阿~?
下隻應該派loki啦~ :35:
回復 62# riverchild

等Loki嚟埋就可以影3父子~
我自己其實覺得HT Odin做得好型~

回復 34# joshuatang90

係吖∼∼如果你有套戲開番嚟睇,會發覺戲裡面俾匿張相仲粗/濃....HT搞乜鬼...隻隻條眉都一樣....勁冇殺氣.....
回復 65# Maxson

原來係咁~同埋我覺得髮色都太深色
回復 66# joshuatang90

髮色我覺得尚可以接受...如果要求要似番電影造型,就係要油淺色既奶黃色...
而家成頭金色,真係有d似臭飛.....懶得佢用埋同Steve Rogers隻色一次過油...真係吹漲...
油金都算...唔該HT俾番條粗眉我.....
回復 59# joshuatang90
Hulk今次真係可動眼,不過對眼咁細,
可唔可動都冇所謂....!!!!!
回復  joshuatang90
Hulk今次真係可動眼,不過對眼咁細,
可唔可動都冇所謂....!!!!!
kafai1978 發表於 15-2-2013 11:32 AM

最緊要可動眼不要做到呆呆和無神。
回復 67# Maxson

已經睇返套電影,條眉的確係粗啲
不過衣家個頭雕我都好收貨架啦~
回復 69# toysbear

回復 68# kafai1978

整可動眼就真係唔好整到無晒神成個憤怒低能仔咁...................... :56:
回復 70# joshuatang90

唔收貨都唔得喇...隻隻都美型咗...唉...
期待有高手教學《如何簡單快速加粗眼眉法》...
回復 68# kafai1978

點解唔俾多個頭/表情........
回復 73# Maxson

我都想要個咆哮頭~~
回復 74# joshuatang90

贊成∼有個咆哮頭正好多∼!!!幾有氣勢吖∼!!!