Toysdaily 玩具日報

樓主: joshuatang90

[玩具攝影] Hottoys The Avengers Thor 多圖 (已加圖)

回復 45# mingming914

係就好, 第一水有得玩~
回復  toysbear

跟住落嚟就差Loki同Hulk, Mk7我個人無咩驚喜~
spiderman我都有訂HT個隻~ 希望大 ...
joshuatang90 發表於 14-2-2013 07:47 PM

我朋友就是睇完你個post,最後追入返黑人長官。
    Hulk我都有DD驚,因為最近hottoys的可動眼都有點怪怪地。無咩神!
除非hottoys有很大很大驚喜,否則再出avengers重覆角色,都不買了。
回復 47# toysbear

哈哈~竟然係咁~ :34:
hulk 唔係可動眼阿~不過到衣家都無辦睇,唔知會delay到幾時就真 :31:
avengers系列角色到咗第2集我都會睇下啲衫有無好大變化或者真係好得好靚先入
回復 48# joshuatang90

Hulk講幾時出貨架?
我都入齊avengers。
回復 49# mingming914

一開首話係 Q1 2013
哈哈~竟然係咁~
hulk 唔係可動眼阿~不過到衣家都無辦睇,唔知會delay到幾時就真 : ...
joshuatang90 發表於 14-2-2013 10:13 PM

吓,HULK: One (1) newly developed head sculpt with separate rolling eyeballs
不是可動眼????
回復 51# toysbear

但係佢無話係parallel eyeball rolling system(pers)
一向可動眼都係DX系列先有, 而且佢官圖每張都係向前望
期待有師兄影個"拆袖裝"show thor肌肉!!
回復 53# oscaryiu

Luka 有影到, 但係因為換咗body, 效果唔係咁好, 膚色唔一樣動埋唔夠大隻
回復 54# joshuatang90

post"拆袖裝"黎睇下ok ma~~ thanks:52:
回復 55# oscaryiu

luka圖

回復  toysbear

但係佢無話係parallel eyeball rolling system(pers)
一向可動眼都係DX系列先有, 而且 ...
joshuatang90 發表於 14-2-2013 10:42 PM

最尾一句:值得一提為增強可玩性,就算並不屬DX系列,也在。。。。。加上可轉眼設計.... ....

就算不是可動眼,都可以動呱...

回復 56# joshuatang90

use this body?

有少少色差,唔知用ACI Andrew,OR TTM20 OK?

回復 57# toysbear

咁真係唔清楚, 如果真係可動, 希望唔好鬥雞眼
回復 58# oscaryiu

我都唔知佢轉咗做邊個body, 但係其實唔轉好啲, 話晒thor係電影入面無手袖個件衫都唔係衣家figure個件, 轉無袖都無意思