Toysdaily 玩具日報

查看: 9075|回復: 21

[新品消息] 恭喜發財!今年有運行之SW黑系6"埋身多面睇!!!R2D2、沙兵、赤武神!

http://jediinsider.com/index.php?catid=267&itemid=14528

TOY FAIR 2013: 6" INCH STAR WARS BLACK SERIES ACTION FIGURESShareThisOutsiders - February 09, 2013The 6" inch Star Wars Black series contain a new packaging, 8 figures and Luke Skywalkers X-Wing. The sculpts are being worked on with Gentle Giant.The new figures revealed and scheduled are Darth Maul with double bladed lightsaber and removable robe that you can remove and replace on over the figure. R2-D2 with all the jet pack, probe and Sandtrooper.

終於有空坐下來加多幾張图。

Darth Maul 6" !!

今次Hasbro的誠意,就是在於每件figure都用盡方法去完善角色的特點。

像Darth Maul,3.75" 就有多个版本,每版本都只有一个優点,很少兩全其美。

有的不可動,有的有件膠大袍造型,有的是冇袍造型,有的下身只有膠無布,

最近一个是用布造可除下的布料大袍,膠造帽,下裙用布成全可動性,是最精的版本了。

但用在6吋時,布料大袍又会令人覺得太似布娃娃,而且很難合身。

外國網站亦有多人討論Jedi衣服物料問題。

竟然出多件袍,連多一個頭!?這種氣慨,連ML都绝無謹有!!

刁功精细。

背部。

R2 D2!

設備齊全,我想冇一隻3.75有佢咁多花臣。

Sandtrooper!

有可能同十二吋爭朝夕!!!

服!
服哂!第一次同孩佬講个服字!

大年初一同大家拜个年,恭喜發財!!
引死人....
睇到把光劍已流口水:43:
不過睇來Jedi斗篷要自制了。
又要開多條line啦:67::31:
Boba Fett = 多 Han Solo in Carbonite
好正呀!:handshake:
睇黎要3.75同6吋雙線發展了!
R2最正!! 有齊好多機關!!
隻sandtrooper...製作幾可亂真, 同12吋有得揮!!
Darth Maul雖靚, 但膠袍有些少失望!
最重要係, 如果大貨上色有咁靚嘅話就冇敵啦!:71:
如果能夠有埋接地關節
咁就無得頂
想唔買都唔得啦今次:66: 孩記好波:71:
如果能夠有埋接地關節
咁就無得頂
quincy 發表於 10-2-2013 01:41 PM
有的,相信有的。

R2最正!! 有齊好多機關!!
隻sandtrooper...製作幾可亂真, 同12吋有得揮!!
Darth Maul雖靚, 但膠袍有些少失 ...
herculesanakin 發表於 10-2-2013 11:54 AM

其實,大袍的布膠之争,各有利弊,用膠个造型會出D,亦有多人喜歡,也不是太差。
引死人....
睇到把光劍已流口水
不過睇來Jedi斗篷要自制了。
pandafung 發表於 10-2-2013 08:36 AM

会唔会所有Jedi的大袍都似赤武咁,出多一个頭連大袍的配套????

誠意,勁!!即係要上兩個个頭的臉相色?可能仲有唔同表情??:66:

好正呀!
睇黎要3.75同6吋雙線發展了!
天涯孤客 發表於 10-2-2013 11:36 AM

又要開多條line啦
tolete 發表於 10-2-2013 09:07 AM

令次破財就梗,但是破開心財!!

有片睇。:64:

http://jediinsider.com/index.php?catid=267&itemid=14535
Boba Fett = 多 Han Solo in Carbonite
Duraxyll 發表於 10-2-2013 09:52 AM

不錯的Idea wor!!!!:64:
想唔買都唔得啦今次 孩記好波
direngrey9 發表於 10-2-2013 02:33 PM

仲有我期待已久的

Padme
回復  無明:
Duraxyll 發表於 11-2-2013 09:32 AM

oic. great!!!