Toysdaily 玩具日報

查看: 7212|回復: 16

請問: cms Brave合金GFG YUJIN MASTERACTION GFG 邊隻好o的呢??

本人對合金多少冇乜所謂
想請問下合體同造型如何
多謝各位解答!!Thx      :sad:

我覺得GGG 好d:DD:DD:DD

個人意見 唔好打我呀~
brave 果隻 玩過都ok :!:!
原文章由 nwcwa 於 8-4-2007 04:03 PM 發表
我覺得GGG 好d:DD:DD:DD

個人意見 唔好打我呀~

:shy:其實 CM's 隻GGG 我已經有
原文章由 ~///電車然///~ 於 8-4-2007 04:05 PM 發表

:shy:其實 CM's 隻GGG 我已經有
原文章由 ~///電車然///~ 於 8-4-2007 04:05 PM 發表

:DD 其實 CM's 隻GGG 我已經有

我等緊max的GGGG再版:*:*:*
原文章由 nwcwa 於 8-4-2007 04:06 PM 發表

我等緊max的GGGG再版:*:*:*

小弟就等緊REVOLTECH山囗式出:)
原文章由 ~///電車然///~ 於 8-4-2007 04:16 PM 發表

小弟就等緊REVOLTECH山囗式出:)

出佢係遲早0既事
我想 其他勇者 同埋 熱血3部曲 果d多d呀:sad::sad:
原文章由 分手勿語仔 於 8-4-2007 04:24 PM 發表

出佢係遲早0既事
我想 其他勇者 同埋 熱血3部曲 果d多d呀:sad::sad:

千其唔好出最終形態就算  尤其係熱血最強:no:
原文章由 ~///電車然///~ 於 8-4-2007 04:29 PM 發表

千其唔好出最終形態就算  尤其係熱血最強:no:

好難講...如果佢一路出落去的話...:o:o:o
CMS Brave合金版不論合體、造型等均比Yujin版優勝
尤其係造型方面,Drill Gao既金鑽部分可以伸出
GaoFar既眼睛形狀自然,冇Yujin版突得恐怖
極多地方都跟足原著
當然價錢都比較貴

我推薦CMS Brave合金版GFG
以前冇BRAVE合金, 冇選擇下只能買Yujin. 但當CMS BRAVE合金出左後, Yujin的賣點只得佢的SIZE. 不過相差5年的產品, 而且定價相差成5仟日圓, CMS BRAVE合金設計好D係應該的.
我兩隻都有買....不過我反而覺得yuiji既GFG靚D喎~~~  加埋GOLDEN HAMMA就更有氣勢D....
第一就係CM'S既SIZE太小...而且全身都好膠!!!  線條唔係咁靚~~
而YUIJI既GFG外型討就好D....不過唯一衰就唔可以完全變形(即係要加配件先可以變)
同埋無咁多配搭.....可以加埋其他一齊玩~~~
原文章由 分手勿語仔 於 8-4-2007 04:24 PM 發表

出佢係遲早0既事

唔知點解.....
我覺得山口式冇乜可能出勇者系列...........=.=
T_T
原文章由 玩具烈士-奇雲 於 8-4-2007 09:06 PM 發表
我兩隻都有買....不過我反而覺得yuiji既GFG靚D喎~~~  加埋GOLDEN HAMMA就更有氣勢D....
第一就係CM'S既SIZE太小...而且全身都好膠!!!  線條唔係咁靚~~
而YUIJI既GFG外型討就好D....不過唯一衰就唔可以完全變形( ...

如果話"好膠", Yujin版其實仲膠, 因為根本全膠製. 而且Yujin版出唔到HELL AND HEAVEN, PROTECT手勢更加唔會有, 最可惡係連DRIVER咁基本的配件都要另買. Yujin版GFG配件出到咁貴, 但個鎚居然無得變形. 除非貪佢大隻, Yujin版根本不值得買.