Toysdaily 玩具日報

[詢問] 其實Hottoys個市場係咪痴左線?

不如同hottoys講,叫佢以後唔好開訂,做多啲貨,你幾時去買都買到,最好你買一百幾十隻都有貨比你
訂來做乜先?訂左就要來放單? 即係唔係玩家la
排隊又話無時間又話又排隊黨
抽簽又話造馬
打開門口又無人迫你買?
其實HT只要造少少野 邊條粉腸訂就邊條粉腸攞 咁樣就唔會有賣單同賣假單 至於條粉腸之後放出去幾多錢有無人要係市場供求問題 不用理會
到時HT門口可能好多貨都話唔定:34:
其實HT官網有得訂貨,既可以唔洗排長龍,又唔洗等人炒單,更可以COUNT到生產數
其實hottoys有心做成啦,黑寡開始有截訂呢樣野
之前都唔會截訂嘅,黑寡真係咁多人訂咩?
呢隻開始玩截訂,啲人就開始癲,之後joker, batman
ironman, 隊長,炒到傻晒
無架喇,佢改咗遊戲規則,你一係排,一係食炒價,一係唔玩
就係咁簡單
Howard係做TRADE起家,我相信佢唔介意出面炒賣,愈炒得佢之後開價就可愈進取
頭像被屏蔽
Ching 你會唔會記錯,好似一向都會截訂,差在幾時截。Black Widow 用左6日,Batman同Joker都好似 ...
shing0405 發表於 15-2-2013 10:54 AM

就係邊有咁快截架,6日咁快,專登啦
之後joker都係兩個星期左右,batman都差不多
我當你真係一個月,以前都唔會得一個月咁短

hottoys都唔係傻,隻隻得一個星期佢一定做少好多生意
所以搵一隻祭旗,之後我地咪更瘋狂炒單,排隊囉

你當我傻都好,你話hottoys無做勢?我唔會信
頭像被屏蔽
係呀,所以我咪話你一係排,一係食炒價,一係唔玩,無問題wo
當趣聞睇:
LA環球片場有HT IRONMAN賣(當然其他都有),連稅USD2XX
係HK買,炒價平過人地未連稅
HT美系係USA大有市場
根本好多炒家放眼歐美,理得香港玩家死
有時覺得Y拍D價根本係托比鬼佬睇:oh: