Toysdaily 玩具日報

樓主: joshuatang90

[玩具報告] Original Effect Army Attractive Vol. 1 Viola

我隻個胸關節好鬆,成日向後彎,d水口都幾多,不過要執都唔難,
最估唔到係咁大隻,同d12"一齊放,大左成個
回復 46# HORSEORPHNOCH

係, 高black widow成個頭~個波都好似black widow個頭咁大
本來幾吸引, 係size大左....
我覺得根本就係1/5.....:@
同阿凡達會夾size....

我覺得不差AR~~其實我覺得似BJD多過一般12".  想問下佢個頭易除MA?? 我想改靚佢~~~
回復 48# MAX

雖然係大少少~但係我覺得問題唔大~幾鍾意
回復 49# lokia

我無試過佢個頭難唔難除~遲啲試下先!

駛唔駛咁高......亞凡達D FRD:67:訂左VOL.2 希望好D...
回復 52# 炒飯俠

vol 2 成個body換咗相信關節方面會有進步,但係我相信高度唔會轉
回復  小小玩具迷

我哩幾日再補返啲相∼
隻野實物body顏色偏白的∼我張相係燈光問題∼
joshuatang90 發表於 6-2-2013 03:20 PM

实物确实是白色的,这点和官图很接近
只是做工真的略显粗糙,近看会比较郁闷
另外,不知你的脚踝如何,我的感觉有些松,要稳稳站立很困难。
回復 54# sdsquell

無錯實物膚色同官圖非常接近,
但無可否認做工係有啲粗糙,但我都接受到,希望佢地隨後推出嘅產品可以有改進
至於關節方面,我個隻全隻都好實,包括腳踝,只係上身有少少鬆。
回復  sdsquell

無錯實物膚色同官圖非常接近,
但無可否認做工係有啲粗糙,但我都接受到,希望佢 ...
joshuatang90 發表於 7-2-2013 10:30 AM

不知有否预订第二款莲池砂雪,那个希望可以改进些。但这个系列的风格确实吸引我
回復 56# sdsquell

我也有預定第2款, 香港代理跟我說第2款的整個素體質素都會有所提升,我們即管看看吧∼
這系列的風格我也很喜歡∼