Toysdaily 玩具日報

樓主: joshuatang90

[玩具報告] Original Effect Army Attractive Vol. 1 Viola

回復 30# Douglas.M.Saint

暫時睇係有啲唔夾,但遲啲多幾隻哩個series嘅放埋一齊可能會好啲~
我尋日都攞左, 坦白講有D失望。但算接受倒。
設定上好正好正,body shape設定都正,但係body實物真係太弱。
關節唔得,擺pose都難。不過,頭算OK(頭比Hottoys冴子計算OK)、衫算好OK
6.5魚。。。。以分開D parts 計,唔可以叫抵。
頭 1.5魚, Body 1魚,Cloth 3魚。  5-5.5魚合理D。
回復 32# rilplsc06

body係真係有待改進, vol 2 body會全隻換
6魚5我都接受到但係都唔會話抵∼
師兄,條女大咪之外,仲好大米!:shy:
咦?嗰日好多人話一定買嗰啲大大呢?唔見哂嘅?:74:
回復 34# EDMONDLUN

哈哈 係阿~
回復 35# borisasf

我知道有幾個就未去拎~
回復 35# borisasf

未攞姐
唔係個個好似你好得閒
希望vol 2 個body 好D啦!
回復 39# tsang1528

係啦~ 哩個series我幾喜歡~
啱啱攞左....我又覺得OK bor, 我覺得個body shape 係 sexy 同好女性嘅, 樣亦同官圖差不多, 我個人當初係為個design(同sexy clothing:34:)而買, 所以ok...

但個body接合位真係要改善, 我個隻對腳無野, 係個身好鬆...
官圖膚色不是白色的嗎???
實物肉色的???{:3_142:}

看其他巴打評論,看來body不太好,大大可否再影影可動性呢.....:64:
仲未得閒拎,唉.......,:42:
回復 41# samurai

我自己都覺得無問題∼我個隻個身都有啲鬆但接受到∼
回復 42# 小小玩具迷

我哩幾日再補返啲相∼
隻野實物body顏色偏白的∼我張相係燈光問題∼