Toysdaily 玩具日報

樓主: jerrytang617

[ENTERBAY] ENTERBAY MICHAEL JORDAN “HK-KICKS 10TH ANNIVERSARY” LIMITED EDITION

回復 53# h-leung

H ching, nice to meet u here ^^
希望快D有更多消息同圖片睇:52:
唔知幾時有消息呢~
期待中
唔知幾時有消息呢~
期待中
期待中........但五百隻......唉
一啲都唔急,留番比有須要嘅師兄,反正之後大把ver.:38:
妖~  500隻咁多??  10隻啦笨7!   
10隻咪重撚珍貴  直頭炒到個價當買樓首期呀:73:
點解唔出多d?5000隻或者10000隻以上,成日都辦矜贵,都唔知諗d乜
EB  出多D套裝&鞋,,,,仲好過攪呢D咩VER啦
希望快D有更多消息同圖片睇
7仔 發表於 6-2-2013 01:05 AM

希望快D 公佈多D 資料 :handshake:
希望快D有更多消息同圖片睇 x2
嘥九氣.....呢500隻....咪ENTERBAY整突嗰500隻 (0001/2500) 既500個人有囉.....HKKICKS班人.....班中港台明星呀.......橫洲工業連FRIENDS呀.........佢地洗很攪甘多野咩.....又要攪到極限量.....又要怕俾人小......2000隻都玩7日......真係好想知到時HKKICKS點樣做到好似好公平甘
回復 87# kjsneaker

ching....同意你所講,內部都500pcs out... 好似MU D tickets 一樣:ice:
街外人唔使諗side9氣:31:
都唔明EB點解要將MJ咁樣賣,實在令玩家冇晒癮!