Toysdaily 玩具日報

樓主: jerrytang617

[ENTERBAY] ENTERBAY MICHAEL JORDAN “HK-KICKS 10TH ANNIVERSARY” LIMITED EDITION

對低筒11 Bill爺已做好喎,睇展覧時都奇怪做咩有對低筒11。

得500隻......:63:    係JORDAN FANS 都想草佢D野架LA 500隻好難入手囉  唔係想人食炒價MA
2013年應該會斷氣!邊回得切
marschung 發表於 3-2-2013 08:02 PM

哈....唻緊應該都出得幾密呀
對低筒11 Bill爺已做好喎,睇展覧時都奇怪做咩有對低筒11。
ZARD 發表於 3-2-2013 08:03 PM

係喎....個時都無留意..師兄真眼利呀
得500隻......    係JORDAN FANS 都想草佢D野架LA 500隻好難入手囉  唔係想人食炒價MA
phatchoy 發表於 3-2-2013 09:14 PM

到時又唔知個五百隻會點抽法啦
如果係抽ge 都好個比d c9  強國人  排隊黨  個d人搶哂:63:
如果係抽ge 都好個比d c9  強國人  排隊黨  個d人搶哂
phatchoy 發表於 3-2-2013 09:32 PM

都係....佢地唻炒....唉
我有波鞋夠.....不用買FIGURES
唉!! 500隻, 冇行, 我淨係想要warm up 果件白衫, 唔好咁殘忍...:help:
我有波鞋夠.....不用買FIGURES
Neymar 發表於 3-2-2013 09:36 PM

但波鞋是跟figures喎:36:
唉!! 500隻, 冇行, 我淨係想要warm up 果件白衫, 唔好咁殘忍...
小志強 發表於 3-2-2013 09:37 PM

係呀...我都想要白色track suit咋......鞋冇乜所謂:67:
500隻外判比人, 咪即係比佢d熟客...:angry:
最吸引都係件白色warm up 衫,平常的AJ 11 黑紅已好正。
最吸引都係件白色warm up 衫,平常的AJ 11 黑紅已好正。
ZARD 發表於 3-2-2013 09:49 PM

係呀.......但又要係kick又要得五百隻....真係好難呀
回復 29# iamfinethankuuu
呢隻可以唔駛諗,當然到時候公佈詳情再打算。